Eldiven Önerisi

Arkadaşlar,

Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım olmazsa açmazdım.İnternetten bir kaç haftadır internetten bakınıyorum .. Yazlık eldiven ihtiyacım var ve bu alacağım dördüncü eldiven olacak. El bedenim xs
200 ü geçmeyecek kadar bir bütçem var. Yazlık olarak dainesse nin double down kullandım. S beden aldığım için,bol geliyor.Korumasına pek güvenmiyorum. İkinci yazlık, prohell erkek model xs, internetten aldım ve değiştirmedim, onu da kullandık hasbelkader. Kışlık sipidi xs eldiven,internetten aldım. Cuk oturdu elime,bayan modeli idi sıkıntı yok .

Yazlık bir modele ihtiyacım var.Eldivensiz sürüyorum :pale: En acilinden almam lazım, bugün mağazaları dolaştım xs bulamadım.Eşiniz , sevgilinizin kullandığı, aklınızda bir model var mı ?

Mağazalarda , el üzeri parmak eklem kısımlarında sert korumalar var ama avuc içinde ise yumusak kumas,deri malzeme neyse o tarz korumalar var. Fiyat olarak hep 55 -100 civarlarında idi. Koruyacagından emin olamadım ben. İçime hiç sinmedi.
Erkek model önerebilirsiniz, xs sini yine alırım diye düşünüyorum.

Kazasız belasız

Fıstık sana tavsiyem , Venom 9023 , 3. senesi, ayaz kuru soğuk olmadığı zamanlarda kışın dahi kullandım, şu sıralar değişirsem iyi olur gibi duruyor, belkide iyice yıkamak durumu kurtarabilir bile, hasılı tarafımdan test edildi onaylandı.

Kkoruma faktörüne gelirsek, sıfır süratte 13 defa yere yapıştığımda hep elimde idi, ama hafazanallah yüksek süratte bilemiyorum.

Tabii xs varmıdır bilemiyorum , kolay gelsinler.

Son düzenleme:
Bende ariyorum, su an motor tepesinde kışlık eldivenle pişiyorum.. hasanpasaya bakicam bu hafta paslaşırız bulursam bisiler..

Ya ben hasanpasaya baktim da ya 50 lira vereceksin yada 300 lira fazla cesit yok ellerinde
Bir tane magazada revitin bir eldiveni vardi 210 liraya o hosuma gitti benim butce 150 oldugu icin es gecmistim

Fıstık sana tavsiyem , Venom 9023 , 3. senesi, ayaz kuru soğuk olmadığı zamanlarda kışın dahi kullandım, şu sıralar değişirsem iyi olur gibi duruyor, belkide iyice yıkamak durumu kurtarabilir bile, hasılı tarafımdan test edildi onaylandı.

Kkoruma faktörüne gelirsek, sıfır süratte 13 defa yere yapıştığımda hep elimde idi, ama hafazanallah yüksek süratte bilemiyorum.
Tabii xs varmıdır bilemiyorum , kolay gelsinler.

daha bugün bulabildim bi eldiven ama saçma sapan birşey, üstelik 90 tl idi. Bu ürün çok daha kaliteli geldi bana ve içime sindi.
Kalıbı nasıl acaba, xs yok , s alcam sanırım

İşte bu

Aliexpress ten bakabilirsin. Fiyatlar uygun fakat orjinal değil. Ama kalitesi gerçekten iyi. Ben aldım ,geçenlerde geldi. Fakat bol geldi,bu yüzeden satıyorum. İlgilenenler için
http://www.motosiklet.net/forum/sat...uarlari/162802-satilik-rs-taichi-eldiven.html

sizin konuyu , forumda eldiven tavsiyeleri konularına bakarken gördüm. Beden uymadığı için vazgeçmiştim ,teşekkür ederim.

daha bugün bulabildim bi eldiven ama saçma sapan birşey, üstelik 90 tl idi. Bu ürün çok daha kaliteli geldi bana ve içime sindi.
Kalıbı nasıl acaba, xs yok , s alcam sanırım

Kalıp için birşey diyemeyeceğim, yalnız almadan evvel eldiven yapısı bedenleri hakkında bir siteden ölçütler doğrulltusunda, el aya ölçüsü alıp sipariş geçtiydim, buna göre L tam oldu, ilk sıralarda deri ve yeni olması hasebi ile biraz sıkı idi, şuan fit.

Tabii markaların ölçü birimleri kıtalar arası fark vs gibi bi sürü kıstas var, yahu sen beyük şeherli idin yanlış hatırlamıyorsam, bi mağazaya gidip test ediver, hülasa kullanıp deneyimlediğim için Venom'u tavsiye ederim.

Eldiven ölçütleri tablosuna örnek, yanlış hatırlamıyorsam bendeniz Hudsondan edinmiştim.. 3 sene geçti ihtiyarlık işte.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/content10/Beden-tablosu-kask-bedeni-mont-bedeni-kask-mont-pantolon-eldiven-branda-olcusu?gclid=CKi97OargswCFTUW0wod7GAL2g

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu an piyasada olan en rahat yazlık eldiven:

Alpinestars SMX 2 Air Carbon

Ama fiyatı yüksek. Ayrıca ne kadar dayanıklı bilemiyorum. İnternette bayağı şikayet var. Doğru düzgün satan ürünün orasından burasından niye kısarlar anlamam. Arsız bir marka galiba Alpinestar.

Eskiden yari fiyata İcon Tarmac vardı. Hem rahat, hem Alpinestar'dan daha dayanıklıydı. Aya tek parça keçi derisi, baş parmak kısmı çift kattı. Yenisi malesef çok kötü.

Merhabalar ,
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
Konu kapanabilir.venomm9023 bulamadım.venomplus xs modelini aldim.

Kazasiz belasiz herkes çok sağolsun.

DKN

tek verebileceğim tavsiye, eldiven konusunda ucuza kaçmayın. ucuz mal alacak kadar zengin değilim felsefesini benimseyin. Dainese yada revit olsun 150-200 fazla olsun acımayın verin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar