sevgili alp, bizi çok bekletme. bütün site takipçiniz. 
hocam ne diyeyim nutkum tutulmuş vaziyette
bilgi ,tecrübene, birikimlerine hayran kaldım :cherry: amaa en çokta atölyene , şöyle seninki gibi bir tornam olsa öyle tertipli mis gibi eksiksiz donanımlı bir atölyem olsa, tig kaynağım olsa, gazaltım olsa , bir kompresör sahibi olup envai çeşit havalı kesmelerim,taşlamalarım, matkaplarım olsa ,
mesela bir tane tezgah üstü frezee m olsa yavvvv ağlatacakmısın beni üstadım , içimi deşeledin resmen , sarsıldım
tebrik etmek, eline sağlık demek gelmiyor içimden:cherry:ben o parmakları yerim ellerinden öperim başka sözüm yok....
Belli ki üstadımızın işciliği de emeği de on numara. Tabi atölyesine diyecek lafımız hiç yok...Bomba gibi zaten.Topigin takipcisiyiz![]()
sevgili alp, bizi çok bekletme. bütün site takipçiniz.![]()
Alp , sanirim yine geyik derisi isi cikti sele icin![]()
Falcon motora ben hayranim. Cok ciddi detaylar var, Piyasada yeni isimler parliyor, bu arada gecenlerde senin haberi pipeburn da gordum history ya bakar iken. Tebrik ederim. Guzel bir haber olmus.
Asiri is yogunlugundan motoru istanbula dahi getirmeye vakit bulamiyorum. O yuzden senin resimlere bakarak ic cekiyorum sadece
Buralardan bir sey lazim olur ise soyle aninda kapina gonderirim.
Kolay gelsin
sagol, istedigim birseyhmmmmm... bana isot lagzim elimdeki bitmek uzere, bi tek onu bulamadim burda... cig kofte icin gerekli..
Tanisiriz bir gun, cok isterim.... bende cig kofte yapmasini seviyorum, misafirim olucak haftasonu o yuzden malzemelerimi toparlamaya calisiyorum bende, Zedaya yazdigim tam olarak saka sayilmazdi, son yapdigimda kardesim malzemeleri hazirlarken bu resimi cekmisdi,
http://i43.tinypic.com/2bacz6.jpg
http://i43.tinypic.com/2bacz6.jpg
sagol, istedigim birseyhmmmmm... bana isot lagzim elimdeki bitmek uzere, bi tek onu bulamadim burda... cig kofte icin gerekli..
tesekurler arkadaslar, tekrardan projeye donuyorum...
.
.
Norton on takimi triumph'a monte edebilmek icin baglanti saftini basdan yapmam gerekdi, ne uzunlugu nede rulman yataklarinin capi uygundu.
Saftin gunumuz modern "konik rulman" larina uygun sekilde tornada imal ettim.
Saftin alt rulman ic capini ustekinden cok az buyuk kabul edicek sekilde yapdim, boylelikle alt rulman asagaya kadar rahatlikla getirilip hafice isitildikdan sonra yerlestirilebilcek.
Bir sonraki asama saft somununun imalati olucak..
http://i42.tinypic.com/285npu.jpg
http://i43.tinypic.com/110go74.jpg
harikasın dostum takipteyim ve heyecanla yeni resimleri beklemekteyim ...
yalnız yaptığın parçanın resimlerini çekerken , özellikle arka fon olarak yermi seçiyorsun sen yahuuu ? :cherry: malzemeyi koyduğun levhaya kitlendim metal gibi duruyor da hiç çiziği yok yada resime çıkmamış ...
bak bak nerelere kitlenmişim hey allahım allah akıl fikir versin bene :cherry::queen:
sen bu işi harbiden biliyon dostum ...::biggrinn
zemin icin kaporta islerinde kullandigim aluminyum sac levhalardan kullaniyorum.. gunduz acik havada fotolar o sekilde cikiyor..
cok tesekur ederim.
E ben diyorumda bana inamıyorlar
işte kendide birnevi itiraf etti görsellerde aluminyum falan filan
kandırıyor bu Alp bizi yav yasaklanmalı bu forumlar falan Alp'e bunalıma girip duruyoruz
yakında intiharlar bile başlar,
Çanta procesi içinde biraz daha zaman lazım bana çok yoğunum ama tabi bu arada şimdi boşta durmuyorum
sürücü pilot bar,
sürücü basamak,
yolcu basamak ve
ayna uzatma procelerim 4/3 gibi bitti 10 güne yazarım çizerim bişeyler
haaaa yayınlayınca sana özelden linkini yollarım nede olsa acemilere yardım genlerimizde var bakar bakar öğrenirsin bişeyler
anlamadığın olursa yapamam diye korkup vazgeçme haaa yardım ederim )))
Şaka biryana dostum ellerine saglık,ellerinden öperiz :bounce:
E ben diyorumda bana inamıyorlar
işte kendide birnevi itiraf etti görsellerde aluminyum falan filan
kandırıyor bu Alp bizi yav yasaklanmalı bu forumlar falan Alp'e bunalıma girip duruyoruz
yakında intiharlar bile başlar,
Çanta procesi içinde biraz daha zaman lazım bana çok yoğunum ama tabi bu arada şimdi boşta durmuyorum
sürücü pilot bar,
sürücü basamak,
yolcu basamak ve
ayna uzatma procelerim 4/3 gibi bitti 10 güne yazarım çizerim bişeyler
haaaa yayınlayınca sana özelden linkini yollarım nede olsa acemilere yardım genlerimizde var bakar bakar öğrenirsin bişeyler
anlamadığın olursa yapamam diye korkup vazgeçme haaa yardım ederim )))
Şaka biryana dostum ellerine saglık,ellerinden öperiz :bounce: