Ekspertiz

bnd

Herkese merhaba, sehirdisindan İstanbul Maltepeye motor almaya geleceğim. Motor 3000 bin kmlerde. Almadan önce ekspertiz yaptırmak istiyorum ama yamaha bayisinde mi yaptırsam küçük esnafta mi kararsız kaldım. Malum bayiler biraz burnundan kıl aldırmıyor fakat gecmis islemlerini sistemden gorup motoru makinaya bağlayıp bakıyorlar ve eksper raporu çıkartıyorlar, esnaflar insaflı fakat bunların hiç birini yapamıyor. Hangi bayinin servisi iyidir yada işinin ehli esnaf nerededir onu da bilmiyorum. Bu konuda tavsiyelerinize açığım

çevredeki servisler ve esnaflar tanıdık olabilir doğruyu söylemeyebilirler ama ben yine de yetkili servise götürmekten yanayım eğer motorda rapordakinden farklı bir şey çıkarsa hukuken hakkın olur

bnd

çevredeki servisler ve esnaflar tanıdık olabilir doğruyu söylemeyebilirler ama ben yine de yetkili servise götürmekten yanayım eğer motorda rapordakinden farklı bir şey çıkarsa hukuken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yetkili servis karsi tarafin tanıdigi olursa gerçek dışı birsey yazabilir mi raporuna? Birde 3000 kmlerde problem yaratır mı sizce kullanan kişinin nasil kullandığını bilmiyoruz sonuçta

Model de söyleseydin keşke.
Yetkili bayi daha mantıklı bir seçim.

bnd

Model de söyleseydin keşke.
Yetkili bayi daha mantıklı bir seçim
R25
piyasanın en güvenilmez ikinci eline sahip motorlarından. mutlaka yetkili servis =)
0 aradım ama bayilerde yok, yada işte bu zam olayına satmiyorlar. Her yetkili servisin uyguladığı prosedür aynıdır dimi? Google yorumlarda uzak durun burdan gibi yorumları olan yetkili servislerde var 😂

Kadıköy'de Ersoy Moto Yamaha yetkili servisi iyidir, kendi bayi olmadığı için bayilere bağlı servislerden daha düzgün iş yapıyor, bütün işi servislik zaten motor satmıyor, orayı arayıp randevu alıp gidebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: bnd

bnd

Kadıköy'de Ersoy Moto Yamaha yetkili servisi iyidir, kendi bayi olmadığı için bayilere bağlı servislerden daha düzgün iş yapıyor, bütün işi servislik zaten motor satmıyor, orayı arayıp randevu alıp gidebilirsiniz.
Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar