- Konu Yazar
Internette tek silindirli dort zamanli OHC motorlu hava sogutmali bir enduro motosiklet begendim. goruntusu filan gayet guzel, rengi de aradigim renk! Hemen arayip pazarliga tutusacaktim ki, aciklamalar kisminda eksantrik milinin degismis oldugu yaziliydi. Haliyle merak ettim neden olmus olabilir diye. Once motorun yagsiz calistirildigi falan geldi aklima ki boyle bir durum sozkonusuysa nacizane deneyimlerim bana motorda zarar goren unsurun sadece eksantrik mili olamayacagini soyluyor!
Bilgi almak istedigim konu; bu degisimi gerektirecek ne olmus olabilecegi ve her ne olduysa bu milin degistirilmesiyle problemin tamamen cozulmus olup olmayacagidir. Yani en kotu senaryoda bile yapilan onarimla hersey normale doner, bir ustaya goster. almanda bir sakinca olmaz mi yoksa o makineden uzak dur sana hayir gelmez mi?
Bilgi icin simdiden tesekkurler...
Bilgi almak istedigim konu; bu degisimi gerektirecek ne olmus olabilecegi ve her ne olduysa bu milin degistirilmesiyle problemin tamamen cozulmus olup olmayacagidir. Yani en kotu senaryoda bile yapilan onarimla hersey normale doner, bir ustaya goster. almanda bir sakinca olmaz mi yoksa o makineden uzak dur sana hayir gelmez mi?
Bilgi icin simdiden tesekkurler...