Ekonomi hakkında...

Ben patates kroketi çok severim lakin ben de evde güzel yapamıyorum. Dondurulmuş kroket alıyorum, Allah'ın gücüne gitmesin berbat oluyor.

Bodrum'un Torba mahallesi sahilinde Dalli Motel diye bir yer var, hayatımda yediğim istisnasız en lezzetli patates kroketi orada yemiştim. Sırf o kroket için bile Bodrum'a motorla gidilir.

kaan bana da ısmarlar mısın ?

Şööööyle her gün bi santim , bi santim iyiye gidiyo. biraz yavaş da olsa olumlu . eh bizim de zaten aceleynen işimiz yok. Vesselam.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şööööyle her gün bi santim , bi santim iyiye gidiyo. biraz yavaş da olsa olumlu . eh bizim de zaten aceleynen işimiz yok. Vesselam.

Ali Abi iyileştiğinde Evo'yu sat, pintiliği bırakıp gazı açtığında gidecek motor al, süper rotalar var, turlarız.

İnternetten 10 bin lira üzeri alışveriş yapmaya çalışıyorum, satıcılar siparişi onaylamıyor, ürünü satışa kapatıp zamlı fiyattan geri açıyor. :mrgreen:

Motosikleti
Ns200 15"
Dolar 25.

Faizler artıyor.

Gençler,
Taksitle bir şey almayı düşünüyor idiyseniz bugün ve yarın son günler.
Pazartesi fiyatlar zıplar.

Ufuk abi bu konuda sonuna kadar haklısın, bu zamlar gelmeden önce gittim tepeden tırnağa ekipman aldım taksite böldürdüm sonra motosikletime yedek parçalar aldım maalesef taksit yapılmıyordu ama 1 ay sonraya ertelenmesi beni bütçe açısından rahatlatan bir durumdu, motosikletime aldığım yedek parça 5378 tl civarı tuttu zam gelince büyük ihtimal 6000 lirayı geçer. Bir şey almak için son virajdayız

MrJ

yakın zamanda 3 sıfırlı TL olacak halı altına süprülmüş popülist helikopterden havadan para şaçmanın sonucu

Ali Abi iyileştiğinde Evo'yu sat, pintiliği bırakıp gazı açtığında gidecek motor al, süper rotalar var, turlarız.

kaan, her daim bütün kalbim demirden beygircilerle birlikte olmasına rağmen,galiba bizden geçmiş bu 2 teker SEVDASI.68 sene pek de az değil. Sankim 2
tekerden çoklu tekere geçmenin vaktini bilem kaçırmışız. Yoksam Ezrail Aleyhisselam karşı taraftan EL SALLAYUP, GÖZ KIRPIYO.Vakti saati geldiğinde nasıl
olsa teslim edeceğuk bu EMANET i de, geride kalanlara bir başka SIKINTI yaşatmasak mı ola ? Ha ecelimiz bir araç tepesinde deyu yazılıysa, o bizi otumofil tepesindeyken bilem bulur da , SEBEBİ biz olmayız diyin düşünüyom.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
kaan, her daim bütün kalbim demirden beygircilerle birlikte olmasına rağmen,galiba bizden geçmiş bu 2 teker SEVDASI.68 sene pek de az değil. Sankim 2
tekerden çoklu tekere geçmenin vaktini bilem kaçırmışız. Yoksam Ezrail Aleyhisselam karşı taraftan EL SALLAYUP, GÖZ KIRPIYO.Vakti saati geldiğinde nasıl
olsa teslim edeceğuk bu EMANET i de, geride kalanlara bir başka SIKINTI yaşatmasak mı ola ? Ha ecelimiz bir araç tepesinde deyu yazılıysa, o bizi otumofil tepesindeyken bilem bulur da , SEBEBİ biz olmayız diyin düşünüyom.

Abi bu konuları düşünme contayı, motoru yakarsın. Elin Avrupalısının bizden uzun ömür sürmenisinin sırrı dertsiz olmasında, kafasına birşey takmamasında yatıyor. Sen de toparla kendini de yeniden sevdiğin iş olan motor sürmelere geri dön, sürerken de unut her derdini.

Abi bu konuları düşünme contayı, motoru yakarsın. Elin Avrupalısının bizden uzun ömür sürmenisinin sırrı dertsiz olmasında, kafasına birşey takmamasında yatıyor. Sen de toparla kendini de yeniden sevdiğin iş olan motor sürmelere geri dön, sürerken de unut her derdini.

Kaan kafaya şapkadan gayri bi şey takıyosam namerdim. Öpeyim anasını. valla takmıyom. Günü geldiğinde alacaklar zati emaneti. bir an evvel iyileşmeye bakıyom.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Dolar 25.

Faizler artıyor.

Gençler,
Taksitle bir şey almayı düşünüyor idiyseniz bugün ve yarın son günler.
Pazartesi fiyatlar zıplar.

Bir 4 teker işine girdik ama, bakalım. Şimdide yerliler için ÖTV düzenlemesi muhabbeti dolanıyor. Elmizde patlamaz umarım. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------

Kaan kafaya şapkadan gayri bi şey takıyosam namerdim. Öpeyim anasını. valla takmıyom. Günü geldiğinde alacaklar zati emaneti. bir an evvel iyileşmeye bakıyom.

Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Gerisi bir şekilde hallolur.

Sevinin çocuklar
Övünün çocuklar

MB : dolar 26

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Sevinin çocuklar
Övünün çocuklar

MB : dolar 26

hocam elinde dolar yada altın falan olan varsa bozdursun, gidişat çok kötü, döviz stoğu olan varsa hemen bozduralım.

özellikle akp tanıdıklarımız varsa onlara söyleyelim öncelikle, sizin dolarınız mı önemli yoksa vatan mı önemli? elinde dövizi olan vatanı için onu kamu bankalarına satsın.

biz bize yeteriz, hükümet yakında yine millete iban dağıtmaya başlar, oradan da altın hesaplarınız dan da ekleme yapabilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper. Allahım, reisi milletin başından eksik etme.

Başından değil, başının tersi istikametinden eksik etmesin.
gambar-amin-ya-allah-5.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar