Ekim ayinda kuzey ege de denize girmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçtiğimiz cumartesi girdim denizime :D

Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim :)

Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim :)

Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum

Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.

Motosikleti
CBR 125 R 2014

Ben yılın 12 ayı denize giriyorum zaten :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben yılın 12 ayı denize giriyorum zaten :D

Neyyyy, video da ki abimiz sen misin yoksa

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:46 ----------

Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.

Tabii dedigin gibi guzel bir mart gunu akdenizde denize girilir bence

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen hafta sadece tost yemek için Ayvalık'a gittim ve en fazla 1 saat kalmışımdır. Ciddi anlamda yaz gibiydi hava.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçen hafta sadece tost yemek için Ayvalık'a gittim ve en fazla 1 saat kalmışımdır. Ciddi anlamda yaz gibiydi hava.

Sadece tost yemek için ayvalık m :D

Canın karpuz falan istediğinde diyarbakır falan yapmıyon insallah hehe

Şaka bi yana iyi geziyon valla, kaç km oldu motor ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır :)

72.000'i geçtim. Zaten tutulmayan bir motorun yüksek km.li sahibiyim. Satma korkum yok çünkü almaz kimse, o nedenle rahatım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ağustos ayı başında Asos'da ıyyy çok soğuk deyip denize girmediğimi hatırladım. Sonra bi girip çıkmıştım ama yok, girmem orada.
Zaten normalde denize girip ıslanmayı sevmem, su konusunda kedi gibiyimdir. Denizi severim ama üzerinde yelkenli teknede olmayı severim.
15 günde Bodrum'dan İstanbul'a tekne transfer etmiştim, yol üstünde bir sürü yerde durduk demirledik falan ama o zamanlar gölgede bira içmeyi tercih etmiştim denize girmek yerine.

güney ege’nin gözünü seveyim istersen yarın git denize gir, bugün 29 gösteriyordu termometre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar