- Motosikleti
- CBR 125 R 2014
Geçtiğimiz cumartesi girdim denizime 
Geçtiğimiz cumartesi girdim denizime![]()
Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim
Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum
Ohooo ben Mugla da yasasam yilin 9 ayi falan denize girerimm..kasim sonu girersen bak o zaman kabulll ederim,bu basariyi alkislarim
Benim denize girdigim yerlerde haziran ayinda "ay su buz gibi" dediklerini cok duyuyorum
Ben yılın 12 ayı denize giriyorum zaten![]()
Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.
Geçen hafta sadece tost yemek için Ayvalık'a gittim ve en fazla 1 saat kalmışımdır. Ciddi anlamda yaz gibiydi hava.
Haziran abartı belki ama deniz Mart'ta Ekim'den soğuk olur. Denizler geç ısınır geç soğur. Derece ile konuşulursa daha iyi. Mesela 15C altı soğuk gerçekten, her babayiğit yüzemez / duramaz.
Sadece tost yemek için ayvalık m
Canın karpuz falan istediğinde diyarbakır falan yapmıyon insallah hehe
Şaka bi yana iyi geziyon valla, kaç km oldu motor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır![]()
Sadece tost yemek için ayvalık m
Canın karpuz falan istediğinde diyarbakır falan yapmıyon insallah hehe
Şaka bi yana iyi geziyon valla, kaç km oldu motor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
yok ya mart ayında kuzey ege de denize giren ölür bence, Nisan ayı ise sakat bırakır![]()