ehliyetim yok amma

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Bu yıl iki defa ehliyetimi sordular. Biri jandarma tarafından dağ başında diğeri de hadımköy otoban çıkışında. Her ikisinde de sırıtarak " a2 var mııı " diye sordular yani " hani yoktur da düştün kucağımıza" dermiş gibilerden. A2 yi gösterince yüzlerindeki hayal kırıklıklığı ifadesini kameraya çekip hepinize göstermek isterdim. Hemen ben ekledim arkasından "Ruhsatı da göstereyim mi ? " . Cevap kesin , sert ve yüzüme bakmadan " gerek yok"

aynı şeyi bende 2 defa yaşadım tam tarif ettiğin gibi a2 yi görünce ekşi yoğurt yemiş gibi oluyor suratları :) ruhsata bakmıyor bile

karışacağın her hangi bir maddi, yaralanmalı, ölümlü kazada (evlerden , motorcudan ırak) direkt olarak suçlu konumunda olursun.

önce bişelermi versem. derken:silent::silent::silent:

espirisine dediim ya ALLAH'a şükür hayatım boyunca hiç öle bişi yapmadım.rüşvet vermek bu ülkede ki 70 milyon kişinin hakkına girmek demektir.

zaten bu akşam yazılcam ehliyete artık sıkıntı yok :)

arkadaşım ben sana şukadar söyliyim bende ehliyetten önce motor alma gafletinde bulundum ve bi ybr 125 aldım ve kask korumalı mot ve korumalı eldiven bile giymeme ragmen o polis çevirmesinin korkusu herşeye yetiyor yani ne aldığın yolu bilirsin nede surduğun motordan zevk alırsın gözun yolun ustunde ama yola bakmazsın ilerde çevirme varmı diye bakarsın buda hiç hoş bişey değil :) ama karar senindir

bişey sorucam motorsiklet ehliyeti almak için hersey dahil(kurs belgeler vb)ne kadar para gereklidir ve otomobil ehliyetiyle birlikte kaca geliyor?

bEni Hiç Cevirmediler :).. Kask Oldugunda Pek Önemsemiyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar