Ehliyet, Nihayet!

Mayıs başıydı sanırım, motorumu aldıktan sonra hedef en kısa surede ona ulaşmaktı. Sürücü lisansının abuk subuk zamanlamalar ile veriildiğini bilsem kesinlikle kasmadan evvel gidip yazılırdım bir oncekine.

Bugun 10 agustos, 1000 km yapmışım kacak göçek, motor surmeyi ogrenmişim kendimce, ruzgarla tanışmışım vs vb. (liste uzar gider).

en sonunda ehliyetime kavuştum. ciddi bir macera oldu benim için. daha once B sınıfı ehliyetim yoktu, arabaları pek sevmem zaten. baştran sona bilmedeiğim prosedürü uyguladım ve yaklasık 3 ay ıcınde aldım.

neden bu kadar uzun sureli yapıyorlar bunu, millet vazgeçsin diye fln mı acaba?

neyse boşverin!

Bu donemde ehliyetine kavuşan tum motordaşlarımı tebrik ediyorum. Sabır abidesiyiz biz sabır :)

hepimize hayırlı olsun

(mod.lar için ps.: benzer başlık var mı diye baktım epey ama bulamadım. gozumuzden kactıysa affola)

Motosikleti
Forza 250
dünyada en kolay ehliyet türkiye de alınıyor biliyordum?
ben kursa hic gitmedim
yarımşar saat yazılı ve uygulama sınavları tutuyor
dosyayi alip emniyete veriyorsun. 15-20 dk da eline aliyorsun ehliyeti.
ben hayatimda hic motosiklet kullanmadim
sinavdan once 2 tur attim
bu yani :>

sınavları en dandik ama o aradaki bekleme surelerı hıc 15-20 dk. değil.
bi defa hazıran bası basvurular bitiyor temmuz başı ilk sınav, temmuz sonu 2. sınav
sınav sonrası 15 gün bekliyorsun ve sertifikayı alıp emniyete gidiyorsun, Thunder79 un yuzu suyu hurmetıne o eziyeti cekmedim ama 2 gun gidip gelen adamlar var kagıtları bırakabilmek için.
ve son olarak asla ve asla evrak teslim ettiğin gun alamıyorsun ehliyeti :)

bu da bu kadar yani ;)

Abi hayırlı olsun daha ben yazışma yaptım cevap gelcek sonra sabahın köründe gitcem sıra beklicem sonra evrakları vercem sonra ertesi gün ehliyeti ancak alcam... Hakkaten sınavlar kolay ama prosedür hiçte kolay değil... Neyse sabreden derviş muradına ermiş (( umarım görmeden gebermez :mrgreen: ))

Death pekü senin motorun war mı !? .. Bide abi bu ehliyet sınavları genelde ne kadar aralıkta bi oluyo yani cok mu alakasız tarihler yani iki sınav arasındaki boşluk ?

Gabe hayırlı olsun artık polisten korkmana gerek kalmadı :) ben de sürecin uzun sürdüğünü bildiğimden geçen sene askere gitmeden önce yazılmıştım hatta motorumu almadan ehliyet alınca Erhan kafa yapmıştı ama son gülen iyi güldü tabii ÖTV gazına borç yiğidin kamçısıdır yürü bee diyerek motoru da almıştım.
Yalnız benim işlemleri Villalevent yapmıştı ve gayet rahatça ehliyetimi Beşiktaş emniyet md. öğleden sonra almıştım.

sen olmasan 2 gunde zor alırdık, sen saol asıl hoca ,.) hayırlı olsun ayrıca

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanırsın inşallah.Darısı olmayanların başına...

mrb dostum öncelikle hayırlı olsun
benimde üyeliğim seninle aynı günde
ve bende geçen hafta cuma(04.08.2006)tarihinde ehliyetimi aldım benim
topicte burada

gerçekten ben ve bizim gibi olanlar sabır abidesi

suspect hayırlı olsun bir an once edinip guzel ve keyifli km ler yapmanı dilerim.
ustaoglu, bir gun once almışım :) biraz daha beklesek motordan hevesimi almış olurdum herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar