ehliyet kursu öneriniz

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul beşiktaşta oturuyorum. B sınıfı ehliyet alacağım.Kurs konusunda kararsızım.
Beşiktaşa yakın bi yerde, şöyle ucuzundan bi ehliyet kursu önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

a2 alacaksan beşiktaşta olmasının önemi olacağını sanmıyorum zaten basit bir sınav kursa gitmene gerek bile yok çıkmış soruları çözmen yeterli kurslar arasında çok büyük fiyat farkları olacağını sanmıyorum en fazla 50 tl oynar aralarında

a2 alacaksan beşiktaşta olmasının önemi olacağını sanmıyorum zaten basit bir sınav kursa gitmene gerek bile yok çıkmış soruları çözmen yeterli kurslar arasında çok büyük fiyat farkları olacağını sanmıyorum en fazla 50 tl oynar aralarında
a2 değil otomobil ehliyeti alacağım.Beşiktaşa yakın istememin sebebi ise orada yaşamam.
Ayrıca kursa gitmeden direk sınava giriliyormuydu:silent:

a2 için hiç kursa gitmedim zaten sadece motordan sınava giriyorsun ama b alacaksan kursa gitmelisin gerçi kurslarda çok iyi bir eğitim verildiğini söyleyemem sana bir kitap verirler bide önceden çıkmış soruları internetten çöz derler.Dersten çok şuraya para yatırcan şu vergi bu vergi derken 900 tl yi buluyor

a2 için hiç kursa gitmedim zaten sadece motordan sınava giriyorsun ama b alacaksan kursa gitmelisin gerçi kurslarda çok iyi bir eğitim verildiğini söyleyemem sana bir kitap verirler bide önceden çıkmış soruları internetten çöz derler.Dersten çok şuraya para yatırcan şu vergi bu vergi derken 900 tl yi buluyor

900 mü:santa: ben 600 felan sanıyordum.Devamsızlık yapabiliyormuyuz peki hani derslere girmesem sorun olurmu?Öğretecekleri herşeyi biliyorum zaten.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
B ehliyeti için sürücü kursuna 500 verdim 50 yazılı sınav ve 50 de direksiyon sınavı için verdim 600 Tl ye kapattım ben...20 ağustosta girdim sınava,17 sindede direksiyon sınavım var,ama kocaelide..
derslere girme zorunluluğu yok.

B ehliyeti için sürücü kursuna 500 verdim 50 yazılı sınav ve 50 de direksiyon sınavı için verdim 600 Tl ye kapattım ben...20 ağustosta girdim sınava,17 sindede direksiyon sınavım var,ama kocaelide..
derslere girme zorunluluğu yok.

Bunlar sınav ve kurs ücreti. Birde B sınıf harcı var maliyeye yatan. Artı ehliyet kart ücreti. Bi 300 civarı daha ödiyceksin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar