ehliyet için lise mezunumu olmak gerekiyor??

merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var motosiklet ehliyeti ve araba ehliyeti için lise mezunumu olmak gerekiyor yoksa ilk okul diploması ilede ehliyet alabilirmiyiz şimdiden teşekkürler :)

oke çok saolll :queen::queen::queen: çok mutlu oldum :queen::queen:

hataydamı yaşıyorsun orda benim bi arkadaşım var dörtyol muydu neydi orayı biliyormusun ?_? biraz konu dısı oldu ama kusura bakma :)

işin kolay yolu ara hemen bi tane sürücü kursunu sor. Onlarda güncel bilgiler vardır.

Henüz öğrencisin ? Liseyi bile bitirmemeyi mi düşünüyosun ? Neden sevindin bu kadar ?

Adım gıbı emınım ılk okul mezunu :cherry: Ya simdi bide bole bıse var adam okumamıs ılk okul mezunu ama fıstık gıbı araba kullanıyor sımdı ehlıyet neden almasın hakkı deılmı sencede o soruyu sorarken sen dusunmedınmı bu benım yazdıgımı :queen:

Dikkat !

Merhaba,

yanıltıcı bilgi vermeyilm!
ilkokul mezunları 2008 yılı (31 Aralık) a kadar herhangi bir sürücü belgesini alabilecek.
ancak 1 ocak 2009 dan itibaren lise mezunu olma şartı gelecek:wiinkk:aslında Kanun yürülüğe girmişti fakat birden uygulanınca, İlkokul mezunları ve sürücü kursları yasayı protesto etti ve uygulama 2008 yılı sonuna kadar askıya alındı.

lise mezunu olmak gerekmiyor artık..ilkokul mezunuda alabiliyor

Merhaba,

yanıltıcı bilgi vermeyilm!
ilkokul mezunları 2008 yılı (31 Aralık) a kadar herhangi bir sürücü belgesini alabilecek.
ancak 1 ocak 2009 dan itibaren lise mezunu olma şartı gelecek:wiinkk:aslında Kanun yürülüğe girmişti fakat birden uygulanınca, İlkokul mezunları ve sürücü kursları yasayı protesto etti ve uygulama 2008 yılı sonuna kadar askıya alındı.

ileriyi bilmem ama şu anda alındığına eminim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar