egzoz delik olursa eğer motorun hızını etkiler mi veya benzin tüketimini

merhaba cbr125im var egzozuna delik açmıştım ehliyetim yoktu o zamanlar top speed deneyememistim sonra bi kaza yaptım egzozum yarıldı bagımsız egzozsuz gibi sürüyorum motoru egzozunada az cok hava mı oluyor gidiyor ama genellikle o parcalanan yerden cikiyor ses felan top speedle ilgisi varmi bunun motor 122 de tıkandı dişlileride değiştim tabi belki onunda etkisi vardir bilmiyorum egzoz böyleyken zararı ne motora

Eğer egzoz çok boşsa motor içindeki basınç düşer ve çekiş kaybı yaşatır, dişlileri son hız artsın diye büyütteyseniz tıkanması normal. Zaten 125cc bir motosikletttende çok büyük bir kapasite beklemeyin.

Eğer egzoz çok boşsa motor içindeki basınç düşer ve çekiş kaybı yaşatır, dişlileri son hız artsın diye büyütteyseniz tıkanması normal. Zaten 125cc bir motosikletttende çok büyük bir kapasite beklemeyin.
ben disli oranlarini yanlis anlamisim 2. vitesde 90 goruyor motorum 3. vitesi bitiriyor 4 5 6 ya gucu yetmiyor

ben disli oranlarini yanlis anlamisim 2. vitesde 90 goruyor motorum 3. vitesi bitiriyor 4 5 6 ya gucu yetmiyor
Onlar zaten CBR125R'de öyle doldurarak gitmen lazım ya da yokuş aşşağı dişliyi 15 yerine 16 yaptıysan 4 5 6'da kesici görmen çok zor ben baya bayır aşşağı 162 görmüştüm daha 700-800devir vardı . Şuan 15 yerine 14 dişli var torku vs. daha iyi son hızdan da çok düşüş olmadı 152 stok görürken 146ya düştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar