egsozda ayakkabı izi nasıl çıkar

egzozumda ısı ile oluşan ayakkabı izi oluştu bir türlü çıkartamıyorum yardım lütfen:mrgreen: :pr:

ben bulaşık süngerini sert kısmı ile ıslatıpta cıkartıyorum birazx çiziliyor ama çok az

link_metylan.gif

Bu iş için üretilmiş bir ürün, Henkel Metylan ı tavsiye ederim. Hem ucuz hem rahat.

3-4 Lira gibi bir fiyatı var, diş macunu tüpü gibi. eksoza sür bezle sil bitti. Alyanslarınızı bile parlatabilirsiniz.

http://www.henkel-ua.com/products.aspx?markaId=4

abi gerçekten işe yarıyo bu diş macunu gibi bişey bezle sürüyosun ve parlatıyosun mükemmel sonuç :cat:

Arexons krom parlatıcı kullanıyorum. Pas ve lekeleri anında çıkarıyor ve parlatıyor. Ankara-Praktiker'de 8 ytl.

abicim hiç uğraşmayın yaa eksoz sıcakken tinerle bi silin ne varsa alıp götürüyor çıkarmadığı bişi yok ama dikkat tineri beze dökün sıcak eksoza değil

benimde başıma gelmişti egzos sıcakken lekenin üzerine mazot döküp yumuşak bi sünger yardımıyla lekeyi çıkarmıştım biraz uğraştırdı ama çıkardım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En iyisi sıcakken benzinle silmek....Sonra oto cilasıyla parlatırsan eskisinden yeni olur....

Egzoz soguk iken azicik benzin ile sil benzin icinde solvent oldugundan soker atar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Walla Bn Kaptantİger ArkadaŞimiza Katiliorum Şahsen HİÇ BaŞima Gelmedİ Ama Tİner Hmn GeÇerİr Dİe DÜŞÜnÜyorum Bİde Nsll Olduu Yhaa GeÇmİŞ Olsunn

Sıcak iken sana yagı sürülürse çıkıyor die biliyorum.Denemesi bedava :)

Arkadaşım metal parlatıcı ürünlerden herhangi bir tanesi çıkartır. Yularıda arkadaşların dediği metylan isimli ürünü bulabilirsen güzel.

sıcak egzosta tiner benzin ve türevleri iyi olur birazda hastanelerin yanık üniteleri kazansın. hep motor tamircileri mi kazanacak:queen:

Arkadaşlar benzin aktarımı sırasında joyride 200 ümün plastik aksamında benzin akması sonucu beyaz leke oluştu. Leke oldukça büyük ve ne denediysem çıkaramadım. Tavsiyeleriniz?

Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar