Efsaneler

Oyun oynamak yada bir spor dalıyla ilgilenmek herkesin yaptığı bir aktivite olmayabilir.Ama her insan hayatı boyunca film izlemiştir.Evet forum ahalisi sizce en efsane film yada seri nedir?Nelerdir?
Ben başlayayım olmazsa lotr gerçekten çok sevdiğim bir seridir.Şuan başlayayım derken bile tüm o isimler beynimde uçuşmaya başladı.

Bakalım bu gün son nokta ne olacak :)

En kaliteli aglet örneklerine kadar yolu var abi :)

LoTR kesinlikle bir numara. Harry Potter serisinde birçok alıntı olsa da bence izlemeye değer. İsa'nın Videosu diye bir film aklıma geldi. Çok ilginç bakış açıları vardı ve gerçekten keyif almıştım izlerken.
Çok iyi olduğunu duymama rağmen halen bir türlü fırsat bulup Inception ve Interstellar ı izleyemedim(Tamam vurmayın)

Diziler boş zamanı olanların zamanını boşa geçirmemesi için tavsiyelerim
The-Mentalist-Season-6_1367862303.jpeg

The_Closer_Final_Image-600x450.jpg

SPSX_originalpicker.jpg

latest

the-x-files.jpg

narcos-1-640x374.jpg

Aklımda kalanlar kolay beğenmem dizileri.
Filmler ise bilim Kurgu tarzım ise serilerden yana
images

Predator-1987.jpg

001.jpg

Yerli film ise komedi tadında Kemal Sunalın bütün filmleri izlenebilir ama özellikle bu günü anlatan ve youtube.com adresinden kaldırılan ZÜBÜK tavsiyemdir. ANLAYANA
zubuk_780x1092-4dj1tlmk8t.jpg

Bilen bilir kolay kolay tavsiye vermem.

3 idiots :cat:

3-idiots-izle-186.jpg

Dipnot: İsmine ve afişine bakıp salt cıvık bollywood komedisi sanmayın, konulu filmdir kendisi. Hem güldürür, hem ağlatır, hem de düşündürür :)

Son düzenleme:
Bilim kurgu da interstellar bir numaradır ses sistemi ile izleyin hans zimmer müzikleri çok iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar