EDS (Kameralı kontroller) ile ceza yiyen var mı?

Şu köprü girişinde emniyet şeridini gözleyen kameralar motorlara da ceza yazıyor mu..? Umarım yazmıyordur..

Kameraların motor yada araba diye ayıracağını sanmıyorum.Biz artık kullanmıyoruz o şeridi.Daha kameraların takılmadığı gibi birde şehir efsanesi var ama bilemiyorum.EDS(Elektronik Düdükleme Sistemi) şimdiden hayırlı olsun motorcu arkadaşlara.:farao:

iş cezaya geldi mi motor filan dinlemezler.o zaman bi araç olduğu akıllarına gelir zaten.ceza yazmasalarda biz yinede kullanmayalım.cezayı göze alan bi sürücü aynaya bakmadan lönk diye atabiliyor kendi emniyet şeredine.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
barbaros bulvarına da koymuşlar bu sistemden(eds), bi kaç kamera gördüm. heryerde 50 km hız sınırı yazıyo ama ben daha 80 km nin aşasında bi hızla geçen araç görmedim orada...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha gelmedi ama bekliyorum :mrgreen:

Açıkçası ben sık sık kullanıyorum emniyet şeridini, eğer kullanmassam arabaların arasında gitmem gerekiyor. Bence bu çok daha tehlikeli. Zaten genelde sivil polis aracı, bakan, makan vs. karşıma çıkıyor..Onla birlikte gitmek durumunda kalıyorum..

Eğer otomatik ceza yazıyorlarsa, benim durumum baya kötü..

Bu arada "ceza yazsınlar yatırmam" zihniyeti yakında yok olabilir. Arkadşım bankacı ve geçen ankarada bir konferansa katıldılar. Maliye bakanlığının bir çalışması var. Herhangi bir bankada hesabınız varsa, o paraya otomatik bloke koyma sistemi getirmeye çalışıyorlar..1 ytl için bile olsa..

Bende EDS işaretleri çıktığından beri emniyet şeridini kullanmayı bıraktım. Dikkat ediyorum her gün bir sürü motorcu kullanıyor. Trafik polisleri de birsey demiyor. Bence yakında cezalar yağmaya başlar, her ne kadar sevmesemde aralardan gitmekten başka çare yok.

Köprü yolunda henüz kamera yok :p Ama yakında koyarlar ve ayrım yapacaklarını sanmıyorum plaka otomatik tespit ediliyor diye bir olay varmış eğer öyleyse yazarlar ceza :D Ben genelde çizginin üzerinde gidiyorum yağışsız havada arabaların arasından gitmek daha tehlikeli ani şerit değiştirenler çok oluyor.

EDS(elektronık denetleme sistemi) başladıktan sonra emnıyet serıdını kullanmamaya dıkkat edıyorum devlet alacağı cezaya bakar sonucta bır kaç kez gırmışliğim var benımde beklıyorum bakalım ne olacak dıye aklıma gelen tek care ise plakayı sökmek bu durumda istedığın yere gir çık :)

EDS için bikaç bişi diyim bende,Haliç koprusude var ve kameralar yaklaşık 15-20 metrede bir aracanızı arkadan görücek şekilde yerleştirilmiş.
Haliç sonrası m.koy e kadar emnıyet serıdınde EDS yazısı var yerlerde fakat kameraları daha yok.
Ceza için çok beklemenize gerek yok 4-5 güne kadar elinizde oluyor adreslerde
bi karışıklık yoksa bir yakınım haliç de toplam 3 sn emnıyet serıdını kullanmış otomobılıyle ve cezası geldı 89 du sanırım.
Motosiklet Otomobil farketmıyor sonuçda Motorlu taşıtız hepimiz :p

GKN

gelmemiştir kimseye
daha yeni:)
ilk gün yiyenlerinki bile daha postadadır yani:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar