Edirne'den Sevgiler...

Selam motor dostları,
Bir süredir aranızdayım, 10 tane mesaj yazdım, sorular sordum, fuara bilet fln istedim ama bir de baktım ki henüz tanışmamışız.
Motor dünyasında o kadar yeniyim ki başta sitenin kendisi ve sonrasında elbette forum benim gibi acemiler, yeni başlayanlar için tam bir hazine. Uzun süredir rüzgarın tadını bilenler için ise bilgi ve anılarını paylaşım ortamı...
Motor dünyasına yeni giriş yaptım belki ama forumlarla içiçeyim uzun süredir. Türkiye'nin en büyük uydu forumlarında çeşitli konumlarda paylaşımlarım oluyor.(atasatforum-s.mod, turkeyforum-adviser member)
Diğer tüm forumlarda olduğu gibi sizlerle de bilgilerimi paylaşmak, merak ettiklerimi sormak bana onur ve zevk verecektir.

Kaskınız başınızda, yolunuz hep açık olsun...

Sevgiler...

"Sonralıkla" olan kısmını niye yazdın, anlamadım ama Hoşbulduk...

emoak aramzı hoşgeldin ama kendini yine tanıtmamışsın ki??? :silent:

emoak' Alıntı:
"Sonralıkla" olan kısmını niye yazdın, anlamadım ama Hoşbulduk...
Kardeşim yeni gelenlere siteyi tanıtma mahiyetinde :) Her şeyin ardında kötü bişe aramayın yaf :p Standart yane, yeni üye olan herkese yazıyorum. :cat:

hoşgeldin emoak.. tanıtsana biraz kendini bize.. nerdensin, necisin, motorun var mı gibi..

EK: sanirim ilk sorumun cevabı başlıktaymış :cherry:

Doğru ya yine tanıtmamışım :)
Edirne'liyim, Trakya Üniversitesi'nde devlet memuru olarak çalışmaktayım.
Hiç motor tecrübem yok, ama uzun yıllar boyunca bisiklet kullandım, bir hız denemesi esnasında sağolsun bir otomobile çarptım, sol diz kemiğimi gördüm sayesinde :farao: O günden sonra eskisi gibi olmadı, pedal çeviremez oldum.
Son 2 yıldır otomobil sürücüsüyüm, temiz asfaltlara bayılırım.
Evde bir papağanım var, uydudan ne zaman F1 veya moto gp gibi motor sesi gümbür gümbür duyulan bir program seyretsem, coşuyor, hopluyor, zıplıyor. Onun bu ilgisi beni buralara kadar sürükledi. Burada yazılanları okudukça hem eski anılar canlandı hem de yeni hayallere yelken açtım.
Bugünlerde ise iş iyice ciddiye bindi, taksitle fln da olsa en azından bir scooter almayı düşünüyorum.
Renkli bir kişiliğe sahibimdir aslında, kendimi tanıtmada bu yüzden zorlanırım, hangi birini anlatayım diyorum içimden. Ama zamana saygım büyüktür.
Gün geçtikçe hem ben sizi daha iyi tanıyacağım, hemde sizler beni...
Sevgiler...

emoak, öncelikle hoşgeldin kendini kısa bi biçimde iyi tanıtmışsın tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar