[Edirne - MT]

Arkadaşlar selamlar;

Çok sevdiğim bir kardeşim yarın motosiklet almak için Edirne Şükrüpaşa Mahallesi civarına gelecek. Burada motosikleti kontrol ettirmek için güvenilir,iyi bir usta tavsiyeniz var mıdır?

Teşekkür ederim.

Eski Sanayi Sitesi Blok 12 No 7 Şafak Müdrişler.

Merahaba arkadaşlar, bugün Edirne'ye yola çıkacağım bir akşam konaklama yapacağım motosikletimi park edebileceğim bir yer var mı ? Gideceğim yer Ekol Hastanesi civarı orada kapalı otopark ya da park edebileceğim bir yer varmıdır ?

Motosikleti
N'aC'i
edirnede sokaktada bıraksan kolay kolay birşey olmayacaktır diye düşünüyorum arkadaşım. Yinede sağlama almak istiyorsan oradaki benzinliklerden biriyle konuşup koy bi kenara.

Eyvallah arkadaşım teşekkür ederim. Şans benden yana sanırım arkadaşımın ev sahibinin kapalı garajı varmış rica ettiler oraya koyduk.. Sen sanırım çorlulusun, Çorlu da santralde kapalı otopark var oraya motosiklet alıyorlar mı acaba yarın Çorlu'ya döneceğim de..

Motosikleti
N'aC'i
hiçbir fikrim yok. Ben kendi otoparkımı kullanıyorum çünki. Alıyorlardır muhtamelen. Aslen edirneliyim fakat yıllardır çorluda yım.

Çok teşekkür ederim.. Lüleburgaz'a yolunuz düşer ise adliyeye çay içmeye beklerim. İyi geceler

Motosikleti
N'aC'i
rica ederim. Çorluya gelmeden önce özel mesaj ile ulaşırsanız Çayı burada da içebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar