Easy Rider filmindeki Harley-Davidson satılıyor

1969 yılında vizyona giren Easy Rider isimli filmde ünlü oyuncu Peter Fonda’nın kullandığı Harley-Davidson marka motosiklet açık artırmaya çıkıyor.

Filmde Captain America olarak bilinen motosiklet ABD’deki Teksas eyaletinde bulunan Dan Kruse Classics isimli müzayede evinden açık artırmaya çıkacak. Açık artırmaya çıkacak motosikletin parçalanmış olduğu fakat daha sonra ince bir işçilikle tekrar bir araya getirildiği belirtildi.

Filmde Wyatt karakterini canlandıran Fonda’ya Billy karakterini canlandıran Dennis Hopper eşlik etmiş ve ikilinin New Orleans’taki Mardi Gras festivaline gidiş yolculukları hikayenin merkezine alınmıştı.

Kaynak: Sözcü

0kWYdE.jpg

OM1qE9.jpg

JBtyC4.jpg

Ekli dosyalar

• easy-rider-peter-fonda.jpg
    easy-rider-peter-fonda.jpg
    101.1 KB · Görüntüleme: 23,978
Film kötü ama müzikleri efsanedir. Sırf müzikleri için ve o güzelim motorların gidişini seyretmek için tekrar tekrar izlenir. Bir ara Regal Raptor DD 250E-10(Namı diğer Spyder) almayı ciddi ciddi düşündürten film. Kaça gidecek acep?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorlara bak cay demle :)

Hala bu cirkin seylere nasil biniyolar hayret ediyorum dogrusu..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motorda şekil şukul eyvallah da virajlı bir yolda sanki biraz zorlar adamı.

İyi de, filmdeki motosikletten daha farklı olduğunu bir tek ben mi fark ediyorum?

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi de, filmdeki motosikletten daha farklı olduğunu bir tek ben mi fark ediyorum?

Reklam haber, harbi haber zannedilmis olmali...

Resimdeki rezalet bir replika. Orijinaline benzetmeye bile calismamislar.

Toplam 4 orijinalden ucu filim bittikten kisa sure sonra calindi, kimse nerede oldugunu bilmiyor, parcalanmis olma ihtimali var. Final sahnesinde parcalanan dorduncu motosiklet "sozde" birlestirilip 1.3 milyon dolar civarina acik arttirmayla satilmis 2014'te. Bu onda biri bile etmez... Yirmide biri belki...

Forumdan Uzaklaştırıldı

parçalanıp tekrar titizlikle toplanmış lafı yalan.
dikkatli bakınca eski motordan geriye kalan tek şey motor bloğu olmuş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haber gercek gibi gorunuyor. Bana sanki admin yanlis fotograflari koydu gibi geliyor...

Filmdeki motorlar, motoruna çanta takan ve hepsi birbirine benzeyen adamların motorlarından çok daha güzel bence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar