DÜTLEMEYLE OLMAZ

Selam arkadaşlar

yeni motorcu olmama rağmen çok şey yapmak istiyorum ve bol bol sorunları okuyorum nette,Ben cruiser kullanıyorum ve cruiserliler bana düt selam veriyor bende,ama genel olarak racing vesaire motorlar fazla artist onlarada dütlüyorum yan bile bakmıyorlar.

Bence bu birbirimize selam dütleme işini arttıralım.

Bide taksici,minibüscüler nasıl birbirini kolluyorsa biz motorcularda birbirimizi kollamalıyız.

Motosiklet özgür olmak ama aynı şekilde sosyal hayatı çok sevenlerin yaşam tarzıdır.

Saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama genel olarak racing vesaire motorlar fazla artist onlarada dütlüyorum yan bile bakmıyorlar.

hocam haklısın valla bu konuda , ama anlatım tarzın beni çok güldürdü , allah ta seni güldürsün inşallah :) artist demişsin ya hani , onu diorum..........
sen onu bırak - racing e binmese bile " artis " olan çok motorcu arkadaş var bu sitede , onuda dipnot olarak geçeyim sana......

yanlış şeyler bunlar , çok yanlış.... hepimiz aynı et ve kemikte mamuluz.... bunu unutmamamız lazım.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
meretmertmert hemşerim selamlar nasılsın. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
meretmertmert hemşerim selamlar nasılsın.

vaay , eywallah ozaktasi kardeşim iyiyim :cat: sen de iyisindir inşallah....
:king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Varrolasın hemşerim yaşam akıp gidiyor valla motorları icat edene Allah selamet versin ne iyi etmiş bu makinalarda olmasa benim için hayat çekilmez olur. :rendeer: :rendeer: :thumleft: :thumleft:

borty, herkes üle değil kardeş yaa mertmertmert, dediği gibi mtordan değil arkadaştan kaynaklanıyor sorun

Bu dütleme işini kafanıza çok takmayın arkadaşlar, ben kuryelere de dütlerim race lerede, müsait olduğum sürece tabi. yanıt gelir gelmez o artık umrumda değildir. Ben insanlığımı yaptım gerisi ona kalmış gibi düşünün hiç takmayın. (kuryelerin çoğu dütlemeye karşılık vermiyor)

hocam haklısın valla bu konuda , ama anlatım tarzın beni çok güldürdü , allah ta seni güldürsün inşallah :) artist demişsin ya hani , onu diorum..........
sen onu bırak - racing e binmese bile " artis " olan çok motorcu arkadaş var bu sitede , onuda dipnot olarak geçeyim sana......

yanlış şeyler bunlar , çok yanlış.... hepimiz aynı et ve kemikte mamuluz.... bunu unutmamamız lazım.....

mert,

yanlış şeyler bunlar demişsin, ama neyin yanlış olduğunu belirtmemişsin.
Ben sana bir yanlış göstereyim : isim bile vermeden, üyesi olduğun ve "allah eksiltmesin" günde 25-30 mesaj çektiğin sitedeki kişiler artist demen. Eğer bir söylem hoşuna gitmediyse git tartış, istediğini - ahlak kuralları içinde - yaz. Ama sakın bir daha böyle "ortaya karışık" ifadeler kullanma !

*****************O*************************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!
+ Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
******************O************************

Yahu arkadaşlar

Birbirimize destek olma laflarım neden es geçilmişde dütleme ve polemikle ilgili şeylere giriliyor yazı eğer tarafsız gözle okunursa biz iki tekercilere sosyalleşmemizin ve yaygılaşıp,dayanışmamızın artması için açılmış bir başlıktı.

Daha önceleride çok siteye üye oldum ve hepsi özellikle yardım ve sosyal dayanışma amaçlıydı,ama polemik ve yapılan iyi şeyleri çekemeyenler yüzünden bırakmıştım.

İnanın tek amacım yeni başlamama rağmen çok sevdiğim motorlu yaşamın ve bunun bir parçası olan herkesin ortak bir paydada buluşmasından başka düşündüğüm hiç bir şey yok.

Ayrıca racing sadece bir örnekti,bu enduro.scooterda olabilirdi,gözlemlerimi paylaştım,kimseye sataşmak yada hedef göstermek gibi bir niyetim asla olmadı olmazda.

Saygılarımla :salut:

gezilerde diğer arkadaşlarla tanış görüceksin ortamı :cat:
senin tezin 2 tekerler WV beetle lar gibi selamlaşsın kollasınlar ama motorda o ortam araba gibi oldu artık amaç olarakta kullanan var araç olarakta kullanan var :cat:

borty yolda selam vermeyen adamlar var demiş öbürü bu sitede çok artis var diyor...bahsedilen şey farklı.moderatör uyarı yazacaksa ledoya yazmamalı bence konu dışına çıkan o değil...

Bencede çok kafaya takmayın yauv bu dütleme işini zira racingteki adam motor sesinden pek bişi duymuyodur zaten.

hiç bir dış güç motos,klet.net kardeşliğine gölge düşürmemelidir ve düşüremezde. abi selam olayında siz dütleyin bırakın onlar dütler mi dütletirmi karışışmayın gerisine :rendeer: :rendeer:

jennifer,kate moss,asena var bide hehehhe :queen: amannn bea cenk baba boşverrr sen yorma o güzel beynini bu konulara yauww :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar