dusseldorf'ta motosiklet giysileri satan mağaza?

arkadaşlar merhaba,

bir süre almanya/dusseldorf'ta bulunacağım. bu şehirde motosiklet giysileri satan bir mağazaların adlarını, adreslerini bilen arkadaşlar var mıdır acaba?

saygılar.

GKN

bunu almanyada takip edilen bi forumdan araştırsan daha mantıklı olucak sanırım..
ben gitmeyeli bayaaa olduda
bizim çocuklar gitmeyelide bayaa olmuştur:queen:

bunu almanyada takip edilen bi forumdan araştırsan daha mantıklı olucak sanırım..
ben gitmeyeli bayaaa olduda
bizim çocuklar gitmeyelide bayaa olmuştur:queen:

nerden biliyorsun? belki ben önceki hayatımda düsseldorf'ta yaşadım :p

iyi hoş bir öneri de bulunmuşsun arkadaşa da, ya almancası yoksa nasıl takip etsin o forumları :queen:

şimdi dersenki almanca bilmiyorsa, ne geziyor almanya'da diye?:mrgreen: ben de derim ki Türkiye Cumhuriyeti'nde dil bilmeyen biri dış işleri bakanı olmuşsa zamanında, almanya'ya da gidebilir herhalde :p

GKN

ya moruk
hasta etme adamı:queen:
ben biliom orda yaşadıını, onun için bizim çocuklar gitmeyelide bayaa olmuştur dedim:p
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hem dil bilmiyosada bi bileni tanıyoki gitti ve kalıcak oralarda bi süre:cat:

evet 22 sene olmuş gitmeyeli :p epey değişmiştir herhalde düsseldorf, gözümde tütüyor walla :p

Sayın süleyman deveci, sen bizim kusurumuza bakma, başlığını geyik avına çevirdik :p arkadaşın dört tekerlekli motosikleti olduğu için böyle bir agresifliği var üzerinde :p ben de ona uydum :) (sahi, senin motordan haber yok mu hala abi?)

neyse, umarım düsseldorflu bir motosikletçiye rastlarsın ;)

yok arkadaşlar ya,

şükür ingilizce biliyoz da, almancamız kıt...
oraya kimsenin yanına da gitmeyecez. yani yanımda almanca bilen birisi de olmayacak...

GKN

aynen dorlion un dediği gibi 4 tekerin verdii bi kapris bu:p
şaka bi yana gültekin bişeylşer vermiş sana
hem ingilizcene varsa pek sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum, aradığını bulabilirsin..

düseldorfta pekçok Türk taksici var. onlardan biri de eniştem. :)
tiplerine bakınca hangisi Türk, hangisi arap, hangisi alman anlarsın. :)

birine yanaşıp, polo veya louis'i sorarsın. mutlaka gösterirler.:wiinkk:

evet, Gultekin in verdigi yolu dene... en iyisi... tam olarak ne kadar zamanin var, soylersen ordaki arkadaslariminin sana ulasmasini ve de yardim etmesini saglarim... bugunlerde louis ve de hein gericke lerde bayagi indirimler var...

ben de bu sabah geri dondum, aslinda donemedim, Rodos a gectim Frankfurttan ama Rodos tan Marmarise feribotlar hava sartlarindan dolayi iptal olmus ve kalakaldim gurbet ellerde...:)

sana Dusseldorf ta iyi eglenceler...

http://www.polo-motorrad.de/

http://www.louis.de/

bu mağazaları taksicilere sor, yönlendirsinler.

sağolun arkadaşlar,
almanya'ya sık sık gidiyorum, yabancısı değilim. ihtiyacım olan bu isimlerdi, buldum.

tekrardan teşekkürler...

evet, Gultekin in verdigi yolu dene... en iyisi... tam olarak ne kadar zamanin var, soylersen ordaki arkadaslariminin sana ulasmasini ve de yardim etmesini saglarim... bugunlerde louis ve de hein gericke lerde bayagi indirimler var...

ben de bu sabah geri dondum, aslinda donemedim, Rodos a gectim Frankfurttan ama Rodos tan Marmarise feribotlar hava sartlarindan dolayi iptal olmus ve kalakaldim gurbet ellerde...:)

sana Dusseldorf ta iyi eglenceler...

23 Ekim'de gideceğim, 31 Ekim'de geri döneceğim.
K2007 plastik fuarı var, çok yoğun bir programım var. gündüzleri vaktim olmayacak. orada bu mağazalar saat kaça kadar açık olur ki acaba?

Son düzenleme:
saat en gec 19:00 da genelde de 18 30 da kapatiyorlar...

o zaman öğlen arası çıkıp 1 saatte işimi halletmem lazım. bu durumda sizin arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacım olur. belki mağazadaki satıcı almanca bilmiyordur falan...

eğer arakadaşınız için zahmet olmazsa yardım teklifine talibim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar