durumum kotu galiba :(

herkese merhabalar.iyi akşamlar.ben 15 yaşında tekirdağda yaşayan bir gencim.babamın motorlara hayranı olması üzerine bende edindim galiba.babamın isteği üzerine bir kaç tura çıktım.gezintiye çıktım ama şehir içinde (gece) eve dönerken bir kaza yaşadım.küçük bir cukura girdim.ön tarafta kırılma var galiba.motora binmeye korkuyorum artık.20 ile gidiyorum şehir içinde korkudan :(.bana bir öneriniz varmı?bide yağmurlu havada kayıp düştüm :( (kaskımı felan takıyorum her kurala uyuyorum zorunlu olmadıkçada binmiyorum ehliyetim yok sonuçta.)mutlaka bu motoru kullanmayı bilenler vardır iyice.biri bi kaç öneride bulunsun ya :S

Bende 16 yaşındayım istanbulda binmiyorum ehliyetim olmadıgı için şarköy yazlığımız var orda biniyorum onun dısında pek binmedim bence sehir icinde binme Allah korusun ehliyetsiz bı kaza yaptığında direk hapis cezası hız yapma binersende

birkaç öneri ,
1. baban motor meraklısı diye sende usta sürücü olacaksın dedilerse bu yalan , inanma.
2. motosiklet meraktır , hobidir , hayattır ,duygu insanın içine işler , motor sesi ve rüzgarla beslenirler , iyi diyetisyenden bilgi al.
3. yeterli bilgiyi almadan , araştırmadan motorun üstüne çıkılmaz , korkan adam hiç çıkmamalı
eksik yönlerini tespit et ve hemen tamamla

trafiğe çıkman her ne olursa olsun suçtur , ne bunun bilincindesin ne de sonuçlarına katlanabilecek yaştasın , dikkatli ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar