Dünya'nın ilk gerçek SüperBike motosikleti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
youtube linkindeki = işaretinden sonraki kısmı şunların arasına yapıştır >>> [?yt].............[/yt]

soru işaretini sil ama ...

süper ötesi:cat

Türkiyede yokmuş malesef:farao:

Dostum seni mutlu eder umarım, memlekette hayli mevcut bu motorlardan. Eskiler kısaca honda "for" diyolar. Malum satış sitelerinde bile bulabilirsin çünki "ölmez makinelerden". Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi yaşlarından dolayı gözardı edilenlerden. Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin.

Emniyet, konfor, ve estetikten dolayı gözardı edilenlerden mi dediniz ben mi yanlış anladım.

Bu motosiklet, o zamana dek hiçbir motosiklette olmayan, emniyeti, konforu ve estetiği sunarak zamanının devleri olan triumph ve diğerlerinin standartlarını yükseltmek zorunda bırakmıştır.

Memlekette bir hayli var demişsiniz ama ben yaklaşık 6 aydır aramama rağmen bir tane bile bulamadım ilan sitelerinde. Çok nadir çıkan bir, bilemediniz iki ilan ertesi gün çalışmıyor ne hikmetse.

Yol-daş bobber, evet bi yanlış anlaşılma var.. Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi -yaşlarından- dolayı gözardı edilenlerden, dedim günümüzü kastederek.
Memlekette bir hayli var, dedim hepsi satılık demedim.
Benimde bildiğim kullandığım sevdiğim makinelerdendir. Araştımalarına kolay gelsin, Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin. inşallah istediğin gibisini bulursun.

< < < t u r k - k a h v e s i > > >

hakikaten heryerde cok sevilen ve restore edilen bir model. 70'li cafe racerlarin en cok tercih edilenlerinden.

benim de yeni projemin temelini olusturuyor. proje kod adi "turk kahvesi", motorun ismini henuz belirlemedim
hazirliklara basladim (resimde kardesim depoyu sokerken) yakinda bir kac forumda yayinlamaya basliyacagim.

11iekqb.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 gözle bekliyorum,kolay gelsin.:cat:

Yol-daş bobber, evet bi yanlış anlaşılma var.. Emniyet, konfor, estetik ve en önemlisi -yaşlarından- dolayı gözardı edilenlerden, dedim günümüzü kastederek.
Memlekette bir hayli var, dedim hepsi satılık demedim.
Benimde bildiğim kullandığım sevdiğim makinelerdendir. Araştımalarına kolay gelsin, Sağlam dirisine denk gelipte dinleyip hissedip bide kullanabilirsen farklı bi keyif alıcağından emin olabilirsin. inşallah istediğin gibisini bulursun.

peki fiyat aralığı nedir bunların?

Net bişey söyliyemem. Sitede (MT) cbx di sanırım -toparlanmış hali- 6000 civarıydı.

Evet dediğiniz doğruymuş,ben gerçi yanlış söylediniz dememiştim,o anlamda söylemiyorum yani...

Dediğiniz gibi cbx diye artıldığında sahibinden.com'da çokca varolduğunu gördüm...

Teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar