Dünya Superbike Şampiyonası - Katar Yarışı - İlk Sıralama Turları

yarışı seyrede bilseydik neden oldugunu söylerız ama malesef yarışı canlı seyredemıyoruz. neden türklere canlı izletmıyorlar onuda anlamıyorum.

Erdem abi bizim kendi kanallarımızda bu yarışları izleyebilmemiz için yarıştan önce pilotlara minyatür kale maç yaptırmaları lazım..

Uganda futbol ligini satın alan yayıncı kuruluşlar motorsporları konusunda fransızlar..

Futbol yoksa yayında yok :pr:

İlk turu 12. sırada tamamladık..

Son düzenleme:
evet ilk yarış bitti galiba...
kenan 12 ci sırada tamamladı yarışı...
hadi geçmiş olsun...
ilk yarışını tamamlamakta çok önemli bence :)
superbike taki ilk puanlarını da almış oldu böylece :)
4 puan :)
başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ilk tur icin cok kotu bir derece degil ogleden sonraki ikinci tur icin onundeki bir kac kisiyi gecme sansi var. Ama zirve ile arasinda malesef 27sn fark olusmus durumda umarım puan alabilecek bir derece elde edebilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk yarış için hıç fena bir sonuç değil yarışöması bile başarı
benim tanıdığım kenan bu işin üstesindede geleceğini biliyorum tahmınım 6. yarıştan sonra kapartacak ortalığı şimdilik ısınma ve alışma zamanları
herşey inşallah istediğimiz gibi gecer 2008 yılında ilk üçe 2009 şampiyonluğa gideceğinden eminim
Allah yar ve yardımcısı olsun maşallah diyelim
kenan 53

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
9 a düştü. 3 tur arkasında bekletti ducati yi

edy

sadece listeye bakarak konusuyorum. yarışı izleyemedıgımden. ducatiler diğerlerine göre hızlı. ilk 3 ducati.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet abi bende aynı listeden takip ediyorum 3 tur boyunca ducati 4 er salise yaklastı yavas yavas en sonunda gecti.şimdi suzuki var arkasında.Ona geçilmez inşallah.

Kenan 10. şu anda...

Ducati'ler fena kopuyor.. ilk 5'te 4 tane ducati var...

10 numara bi yarış 10 numara bi sonuç..

İleride daha iyilerine inşallah...

edy

kenan bu haftasonunu 11. sırada tamamladı bence ıyı bır başarı. daha da ıyı olacağını dusunuyorum ama ducatiler tahmınımce çok hızlı honda yetersız kalıyor gıbı geldı bana izlemek ve gormek gerek tabi. yarışın tekrarını ne zaman izlerim bilmiyorum. diğer honda sürücüleride geride kaldı. ducatiler hep üst sıradalar. motogp nasıl olacak onuda merak edıyorum.

Harika motorlar bunlar ya. İlk yarış için hiç de fena olmayan bir pozisyon ama tabiki Kenan Sofuoğlu için yeterli değil. Biraz zamana ihtiyacı var sadece...

vallaha daha ne olsun zamanla daha ıı olacagına herkez gıbı bende ınanıorum daha ılk yarıstan ilk 3 u beklemek ayıp olurdu...elınden gelenı yaptıgına hıc suphem yok...daha ustlere cıkar yanlızca zaman

Kenan tahminlerimi yanıltmadı ve 10.oldu ama işi çok zor Ducattiler çok iyi bu sene gerçekten.

ducatilerin bu yarışlara girmesi bana sanki haksızlık gibi geliyor ama sonuçta bu işi onlar daha iyi biliyorlar, inşallah sezon sonunda kenan'ı podyumda en üstde görürüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar