Dünya dışı yaşam

Benim de merak ettiğim bir konu o kadar büyük galaksiler yıldızlar sadece insanlar,cinler,melekler hayvanlar ve bitkiler alemi için yaratıldı acaba ? kim bilir belki de biizm anlayamadığımız göremediğmiz farklı yaşam formları olabilir. Araştırmak tabiki iyidir ama kim ne olduğumuzu ve ne için yaratıldığımızı unutmadan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yalnız baktımda Nasa gibi bir kurum açıklama yapacağım diyor (ki bu tür bir açıklama tarihinde ilk sanırım) haber kanal diye geçinen kanallarda dahil hiç birinin yayın akışında bir yayın bilgisi yok bu konuda.

niye olsun ki?
kaşarların çıktığı evlilik programları kadar bile rating almaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Nasa tv de bizdeki evlilik programları formatında be:)
http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html?param=public

NTV'de şuanda canlı yayında açıklamalar yapılıyor..

Özet geçecek olursam, Kaliforniya'daki tamamen Arsenik'ten oluşan Momo Gölü'nde Arenik ile beslenen bir mikrop bulunmuş..
Mikrobun uzaydan geldiği noktasında kesinlik söz konusu..

100 yılın buluşudur kanımca..

Ben direk nasa'yı dinledim. yarım yamalak ingilizcem ile anladığım beslenme değilde dna gibi yaşamın temeli sayılan oluşumlar için geçerli olan 6 maddeden biri olan fosfat yerini buldukları bir organizmada arseniğin almış olması idi. Tabi bu da şimdiye kadar şu gezegende yaşam olabilir diye şart koştukları ve 6 elementin olmadığı gezegenleri elemelerinin yanlışlığını ortaya koyuyor. Diğer bir soru da sadece arsenik mi? yani uzayda bizim bildiğimi 6 elemente dayalı olmayan çok daha farklı yaşam formları olabilir. Bu da şimdiye kadar yapılan araştırmaların bir anlamda geçersiz olması anlamına geliyor.

Benim anladığım bu. Neyse adam gibi bir çevirisi yapılır yakında.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aga bu ufolar nasıl tahrik ediliyor,ufolardan çok merak ettiğim husus bu.:) Mıknatıslanıp kendilerini bir göktaşı-uydudan diğerine fırlatabilirler, çok ani kalkış yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar