Dünya Basketbol Şampiyonası: Finaldeyiz...

Bugün gerçek anlamıyla tarih yazıldı. Türkiye Cumhuriyeti, tarihinde ilk kez Dünya Basketbol Şampiyonasında finale kaldı. Ve rakibimiz olabilecek en güçlü rakip, basketbolu icat edenler; Amerika Birleşik Devletleri.

Maç süresince zaten hiç oturmadım ama özellikle son altı dakika zıplamaktan kalflarım sancı içerisinde şu an. Neyse çok sulandırmayayım

TÜRKİYE: 83
Sırbistan: 82

Türkler kupaya uçuyor..

Sırada yankiler var.....

Hidayet Türkoğlu ,Hidayet Türkoğlu , Kerem Tunçeri Kerem Tunçeri! (yeeeeeeeeeeeeeeeeee) Basket! Basket! Basket ! Kerem Tunçeri ! (Kazandık!) Kerem Tunçeri (Kazandık) Kerem Tunçeri Kazaandıııık! Kazzandııığııııyk :)

Haakem Haakem bitirmedi bitirmediiii 0.5 sn var 0.5 saniye var :D

Bu yorumları ömrüm boyunca unutmıycam :)

Gerisi malum Semihhhhhhh Erdennnnn blokladı Türkiyem kazandı. Türkiyem kazandı ben delirdim kafam uçtu dengem bozuldu :)

öldüm öldüm dirildim dedikleri bu olsa gerek maçı nerden aldık müthiş...ersan&ömer aşık sessiz kaldı ama kerem'ler ve semih iyi direndi...birde hido vardı ki bize özlettiği kendine inanmışlığı izletti...ömer onanın tecrübesi ve agrasifliği maçı bize getirdi...sırada bizim gibi nağmalup bir dev var ama bi ipte iki cambaz oynamaz!basketbolun atası karşımızda hak ettiğimiz yerlerdeyiz artık bizi daha iyi tanıyorlar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Maçı terasta seyrediyordum,son andaki blokta nasıl zıpladıysam,elim tavana çarptı ve serçe parmağım incildi...

Sırada abd var,yolumuz açık olsun,Allah yar ve yardımcımız olsun,tüm dualar 12 DEV ADAM için

Ne maçtı ama yaa, çok heyecanlıydı.
türkiyem yürü bee, kim tutar seni,
şimdi de abd nin zamanı geldi, göster gücünü tüm dünyaya....:thumleft::thumleft:

Super Moderator
Maçın tam sonunda gelip, anca skoruna yetişebildim; ama gurur duymaya yetti, tebrikler ve başarılar 12 Dev Adam !!

Yarınki, ya da artık orada bugünkü final maçını da Amerikan arkadaşlarla izlemek için organizasyonu yaptık bile, yarın daha da zirve yapacak gururumuz...:)

Başarılar 12 Dev adam!!!
Kenan Sofuoğlu'nada başarılar diliyorum!!!
Gösterin kendinizi.

Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum! Muhteşem bir heyecan, muhteşem bir gurur! Tarih yazıyoruz resmen!

arkadaş hep kerem tunçeri yüzünden yeniliyorduk olduğum yerde çıldırdım yaf:pr:
arkadaş yeniliyorsun zamanın az oyunu yavaşlatma dal arkadaş ileri adamlar sana mecburi faul yapacak at ondan sonra serbest atışını
ama yok ağam bekle 24 saniye dolsun ondan sonra topu kaybet
semih son anda blok yapmasa yeniliyoduk yaf
arkadaş acayip heycanlıydı k... sandalyeye deymedi vallaha:queen:

son saniyelerde maçı almak işte innç budur, kendine güven budur, son saniyeye hatta saliseye kadar mücadele ettik kerem tunçerinin müthiş turnikesi ve semih erdenin osmanlı tokatı gibi bloğu ve bitmek tükenmek bilmeyen gayret ve inancımız sayesinde işte buradayız göğsümüzü gere gere :cat: helal olsun size aslanlar Türkiye sizinle gurur duyuyor. sıra sizde abd haydi gösterin kendinizi aslanlar bugün tüm Türkiye sizler için tek yürek :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar