Drift l 250 swap yardim tavsiye lazim

Arkadaşlar selam 2025 model bir drift l var 0 aldim aktif kullaniyorum a1 ehliyet nedeniyle model yukseltmeme 1 yildan fazla var bu yuzden motorumla oynamak istiyorum 200 150lilik kitler driftlerde cok yaygin ama hic bir yerde 250lilik komple motor swap bulamadim amacim cgdeki gibi 250lilik komple motor swaplamak ankarada bunu yapabilcek usta varmidir bildiginiz ya da yapan var mi

Arkadaşlar selam 2025 model bir drift l var 0 aldim aktif kullaniyorum a1 ehliyet nedeniyle model yukseltmeme 1 yildan fazla var bu yuzden motorumla oynamak istiyorum 200 150lilik kitler driftlerde cok yaygin ama hic bir yerde 250lilik komple motor swap bulamadim amacim cgdeki gibi 250lilik komple motor swaplamak ankarada bunu yapabilcek usta varmidir bildiginiz ya da yapan var mi
200 ve 250CC kitler arasında oha denicek kadar bir fark yok çoğu parçası CGyle uyumlu eğer karbüratörlüye geçirirsen . Karbüratörlüye geçirirsen de sürekli ayar ister fazla yakar rodajı düzgün yapmazsan elinde patlar ustanın sürekli müşterisi olursun fazladan yapıcağın 30 40 50KM için hem bütçen hem zamanın gider o yüzden bence gereksiz masraf olur onun yerine ön dişlini 1 büyüt top speedin artar torkun düşer tork istiyorsan da 1 diş küçültebilirsin veya arkayla biraz daha oynayabilirsin

Motosikleti
Yamaha MT-25
Ben de farklı bir noktaya değineyim , cgde ccler arası fark çoğunlukla anlaşılmıyor memurlar tarafından ama drift l de direkt belli olur , ayrıca muayeneden direkt kalırsın . Çok istiyorsan yeni drifti mundar etme sat 200 setup yapılı cg al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar