- Konu Yazar
Dragstar al. Hiç çekinmene gerek yok...
eywallah birader de
ben de bazen bole dusunuyorum ama cok agır oldugu ıcın denge konusu kafamı cok kurcalıyo ya dengeyı kaybedersem dıe
Dragstar al. Hiç çekinmene gerek yok...
eywallah birader de
ben de bazen bole dusunuyorum ama cok agır oldugu ıcın denge konusu kafamı cok kurcalıyo ya dengeyı kaybedersem dıer:
Benim boyum 1.76, kilom 70. Bana pek ağırmış gibi gelmiyor. Ben de DS'le başladım.
bizlerden 2 kat , karşındakilerden 2 kat dikkatli olduğun sürece bence sorun yok , al gitsin...ilk birkaç ay GAZa gelme yeter...bu motorlar çok atik ama kesinlikle kıvrak değiller...Allah kaza bela vermesin...tekerin düz bassın şimdiden....
bu arada scooter 100 kg , virago 182 kg kuru ağırlıklı.....bende hiç sorun olmadı...ama tabi seni bilemem...çünkü senin motor 229kg![]()
ağırlıkla ilgili sıkıntı, çok düşük hızlarda olur. onu da eğitimle halledersin. debriyaj, arka fren ve gazı iyi kontrol et yeter. kalkıp gidince zaten ondan sonrası sende. kimse yanına oturup öğretemez
eğitimini al, kendine güvenin gelsin, ondan sonra paşalar gibi keyfini sür.
kıvraklığa gelince merak etme yardırmayacağına göre yeterince kıvrak makineler.
çok gaza gelme, çok da korkma. temkinli ol tamam mis gibi işte.
bi süre sonra 229 kg çok normal gelecek
benim motordan sonra geçenlerde bi cbf1000'e oturdum. direk scooter gibi geldi ağırlığı.
harley cross bones'a oturdum iki ton gibi geldi.
çok relatif bir olay. alışkanlık meselesi.
eyw verdıgın bılgıler ıcın de 1 sorum daha olucak mesela kasım ayında regal raptor dd250e-9 alsam onu 2012 yılında mart gıbı satısa koysam ne kadar gıder aldıgım paraya gore ve cok beklermıyım benı asıl dusunduren sey bu cunku regal raptor larda en azından 1 yıl beklenıyo dıe bılıyorum bu bana cok gelıyor sadece