DÖNDÜM

Arkadaşlarım, canlarım,iki teker sevdalılarım artık kesin dönüş yaptım aranızdayım.Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.Yeni üye olan arkadaşlarıma aha burdan bu saatte hoşgeldiniz diyorum.Tüm camianın farı açık kaskı başında olsun. :bestmt: :rendeer:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Moderatör (forrap)
MoToR, tekrar hoşgeldin :) Ya amma çok gidip geliyon sende abi ya :p Ama artık buralardasın demi kesin yani :cat:

Abi baslik ilginc olmus. Bari geri dondum deseydin. :)

Hos geldin. Yurt disinda miydin?

Hoşgeldin,
Ben de hem yeni, hem de daha beteri ''yayayım''... :salut:

hoşgeldin dostum doğru karar vermiş motorculuğa dönerek. :rendeer:

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin MoToR, avatarını ve seni özlemişim :) ...

Hoşgeldin motor, yekrar gitsen de yine gel.

Bir de sorum olsun sana:

Gitmek mi zor, kalmak mı zor?

hoşgeldin eski dost nerelerdeydin yaw.. hayırdır..? hadi bende yirmi yirmi beş günde bir dönüyorum seyahatlerden ama sen ordu mensubu değilmiydin yoksa yanlışmı hatırlıyorum...

hoşgeldin abi ben daha kayıt olmadan görüyordum yazılarını :bounce: Başlığı görünce korktum ya :)

Arkadaşlar,hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim.Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım,sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.Kamptaydım uzun süre,sonra abim bir güzellik yaptı bilgisarayımı parça parça sattı toparlamak uzun zaman aldı.Ama şimdi beklediğime değdi doğrusu bilgisayar benim motordan daha hızlı oldu.Herzaman gitmek daha zor tabiki,Kaldera dostum haklısın ordu mensubu sivilim ama görev heryerde kutsal olduğu için boynumuz kıldan ince inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz.Sağplıcakla kalın iki tekerde ve kasklı kalın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar