kaç model, kaç km de. geçmişte elektrik veya başka birşeyden dolayı bu konuda bir tamirat oldu mu ?2000-2500 arası ilk marşta gaza dokunmadan randımanlı bir şekilde çalışmıyor. Her zaman da olmuyor ama. Bu şekilde problem yaşayan, problemini çözen var mı?
Genelde TPS sorunundan yapıyorlar diye biliyorum ama başka sebepleri de var buji , hava filtresi ,enjeksiyon ve akü.2000-2500 arası ilk marşta gaza dokunmadan randımanlı bir şekilde çalışmıyor. Her zaman da olmuyor ama. Bu şekilde problem yaşayan, problemini çözen var mı?
Rodajda henüz.kaç model, kaç km de. geçmişte elektrik veya başka birşeyden dolayı bu konuda bir tamirat oldu mu ?
Bugün şunu fark ettim. Yani etkisi var mı denk mi geldi bilmiyorum. Motoru park edip de stop ederken direkt kontağı kapatıyorum. Ama bugün kontak açıkken elektriği keserek stop ettiğimde direkt çalıştı. Bunu 5 kez denedim hepsinde çalıştı. Kontaktan lap diye kapatınca sensörün kafası mi karışıyor acabaGenelde TPS sorunundan yapıyorlar diye biliyorum ama başka sebepleri de var buji , hava filtresi ,enjeksiyon ve akü.
Yani eskiden ne yaşandı bilmiyorumOoo sen ne yaptın şimdi. Eski konuyu alevlendireceksin. Motor kontaktan mı, kill switch ten mi durdurulur? Bu motorların rodajda bunu yapması normal. doninar 5.000 görmeden kendine gelmiyor.
Ooo sen ne yaptın şimdi. Eski konuyu alevlendireceksin. Motor kontaktan mı, kill switch ten mi durdurulur? Bu motorların rodajda bunu yapması normal. doninar 5.000 görmeden kendine gelmiyor.
Aklında bulunsun diye söylüyorum . Sıfır R25'i olan bir arkadaşım bana kızıyordu sürekli ona göre ilk kill switch sonrasında kontak kapanırdı. Bunu motor ışığını birden yakınca anladı **tü üç buçuk attı direkt işinden izin alıp Yamaha servisine götürdü ve motosikleti kontaktan kapatmadığı için motor arıza ışığını yaktığını söylediRodajda henüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bugün şunu fark ettim. Yani etkisi var mı denk mi geldi bilmiyorum. Motoru park edip de stop ederken direkt kontağı kapatıyorum. Ama bugün kontak açıkken elektriği keserek stop ettiğimde direkt çalıştı. Bunu 5 kez denedim hepsinde çalıştı. Kontaktan lap diye kapatınca sensörün kafası mi karışıyor acaba![]()
Opet - Shell harici katkısız 95 oktan benzin kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında bir arkadaşımız daha tavsiye etmiş TPS sensörüne baktırmanız iyi olur.2000-2500 arası ilk marşta gaza dokunmadan randımanlı bir şekilde çalışmıyor. Her zaman da olmuyor ama. Bu şekilde problem yaşayan, problemini çözen var mı?