Dominar 250 düşük top speed

Motosikleti
Forza 250
Arkadaşlar mesele 180-200 görmek değil,o motorun 135-140 da kalması normal değil diyoruz sadece yukarda kullanan arkadaşlardan birisi çantalı ve camlı haliyle 156 gördüm diyor,ben çantasız ve camsız haliyle 160-162 gördüm diyorum.Mesele hız değil belli ki arkadaşın motorunda bir problem var,burda kullanmayan bir çok kişi normal demiş ama değil,bu arkadaşın motorunda farazi konuşuyorum ya zincirde ya bujide ya filtrelerde bir problemi var kötü rodajla açıklanabilecek bişey değil 20km/h fark.Adam 135i geçemiyorum diyor zaten geçmesin doğru da ulaştığı hızda bir problem var.Şimdi başkası kullanıyor s1000rr tamam 300 yapmasında,saatte 200km/h da ulaşamıyorsa motor bir problem var demek yani

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
2017 dominar 400 ile 145 anca görüyordum. 2023 dominar 250 ile 130 larda kalıyorum bende. motoru zorlamayı sevmiyorum. üst devirde yanan ikaz ışığını doğru düzgün görmüşlüğüm yok, hemen deviri zorlamayı bırakırım.

kıyafet ile 100 kg falan ağırlığım var, boy 1.82. motorda sağolsun ağır çektiği için 250 dominarın düzlükte daha fazla hızlanmasını beklemiyorum.

videolarda gördüğüm kadarı ile her viteste devir kesiciye sokup yokuş aşağı anlık max süratler görmek günlük hayatta motorun o süratlere çıkacağı anlamına gelmez. kullanıcıların fiziki yapılarıda kişiden kişiye değişecek bir durum. okadar motoru zorlayıp 160 üstünü görüyor demek reel değil bence.

6 vites yakıt tüketimini düşürmek için konulmuştur. motor torku ağırlığına göre yetersiz kaldığı için karşıdan rüzgar yesen veya hafifte olsa rampa çıkmaya başlasan hemen vites düşürmek zorunda bırakıyor. 400 ün torku 35 nm olduğu için böyle vites düşürmeye gerek kalmıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar