dolgu malzemesi

merhaba arkadaslar scooter ın plastik bölümleri düsme nedeniyle derin cizikler var bunları ne tür dolgu mazemesiyle doldura bilirim sonra boyyicam . sprey boyayla boyayıp sıprey cila atarak kırmızı ateş topu yapma hedefim var yardımalrınızı bekliyorum saolun

antilop motoru iyice ciguliye çevirdin:mrgreen: ne yapacaksın ateş topuyla falan uğraşma çizikleride spreyle boya geç grenajlar fazla oynamaya gelmez ters tepki verir cinconlarda:cherry::rendeer:

polyester macun çekip zımapra attıktan sonra boyayabilirsin. Ben MCT mi custom yaparken macun sprey boya ve sprey vernik üçlemesinden yararlanmıştım. Gayet başarılı olmuştum.

antilop motoru iyice ciguliye çevirdin:mrgreen: ne yapacaksın ateş topuyla falan uğraşma çizikleride spreyle boya geç grenajlar fazla oynamaya gelmez ters tepki verir cinconlarda:cherry::rendeer:

motor yasıyorken oyniyalımda ölünce arkasından aglamak kalsın :cherry::cherry: mondial den performans ezozu sparis verdim simdiki egzozum kendi yapımım paslı borudan ibaret biraz güzellestrim motoru :cherry:

zaten plastik aksamı var
zımpara atarsan iyice kötü olabilir sanki :cyclopsan

polyester macun çekip zımapra attıktan sonra boyayabilirsin. Ben MCT mi custom yaparken macun sprey boya ve sprey vernik üçlemesinden yararlanmıştım. Gayet başarılı olmuştum.

yanlıs lastikte işe yarıyormu polyester macun cunki kaportacılar teneke arabalar icin kulanıyor genelde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------

zaten plastik aksamı var
zımpara atarsan iyice kötü olabilir sanki :cyclopsan

daha önce 3 kere zımpara boya uyguladım :queen: ama simdiki amacım boyarken derin cizikleride kapatıp cillop gibi yapmak :bounce:

motor yasıyorken oyniyalımda ölünce arkasından aglamak kalsın :cherry::cherry: mondial den performans ezozu sparis verdim simdiki egzozum kendi yapımım paslı borudan ibaret biraz güzellestrim motoru :cherry:
hadi hayırlı olsun yarışlarada sokarsın artık ciguliyi:p yaptıktan sonra aynaya kırmızı gül yapıştırıp birde fotosunu çekip gönderirsin buraya şimdiden kolay gelsin kardeşim:queen::queen:

yanlıs lastikte işe yarıyormu polyester macun cunki kaportacılar teneke arabalar icin kulanıyor genelde

Lastik dediğin şey plastik sanırım. eğer öyleyse işe yarar. kırık vs varsa bi polyestercide tamir ettirebilirsin. Metal için genelde çelik macun kullanılıyor. polyester macun plastikte de işe yarıyor.

Lastik dediğin şey plastik sanırım. eğer öyleyse işe yarar. kırık vs varsa bi polyestercide tamir ettirebilirsin. Metal için genelde çelik macun kullanılıyor. polyester macun plastikte de işe yarıyor.

plastik demek istemiştim :) teşekür ederim ilgin icin

@ huska : benim gönlüm performanstan yana :queen: ya görüntüsü hosuma gittiği iicn alıyorum ötekinden daha iyidir ses cıksın istmeiyorum zaten sesten dolayı değiştircem egzozu daha önce kullanan hic görmedim duymadımda sitede kulanan varsa bilgi vere bilirmi yad abilgisi olan varsa :)

egsoz u aldıktan ve monte etttikten sonra güzel bi video atar merakımızı girerirsin madem :mrgreen:

herkez motosiklet toplarken anlatıyo hep özenmişimdir bende yapcam hihahaha:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar