Dolar 18 TL oldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Devlet devlet dememek lazım; vatandaşlar devletin kulu olmadıklarını, devletin onların kulu olması gerektiğini anlayana kadar devlet iyidir vs. övmek desteklemek sakıncalı bence. Ne zaman ki devletten hesap sorabilecek olgunluğa gelirler o zaman devleti överiz, övmesek bile kösteklemeyiz. espresso yine de övmez ama, orada hiç şansın yok Hırbonen... :)

Espresso yu 1 yil afganistan da, 1 yil guney amerika ulkesinde,1 yil da nijer de yasatacaksin.

Bizim gibi toplumlarda dert edecegimiz son sey devlet otoritesi olsun.

Finlandiya da falan bu konular fikir duzeyinde tartışılabilir ama,mobeseler ozel hayata mudahale mi,kaldirsak mi,polislere cop kelepce vermeli miyiz,buna hakkimiz var mi vss ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dolar yuzde 11 daha dustu 10.7

Aq dolara bakmaktan is yapamiyorum 1 aydir..boyle ulke olmax olsun

Dokuza inerse yurt dışından i9 12900 cpu Asus ROG E board bide ram alırım sistemi yenilerim.3080le mevcut sistem darboğaz yapıyor bazen FPS drop yiyorum uçarken.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dokuza inerse yurt dışından i9 12900 cpu Asus ROG E board bide ram alırım sistemi yenilerim.3080le mevcut sistem darboğaz yapıyor bazen FPS drop yiyorum uçarken.

dolar 8 olursa.ben de motoru yenilerim.ulke batmadan once avrupali motora binmek istiyorum :p

Bak biz düşsün şunu alırız dedik hemen kendini 11 in üzerine atmış.Ne istesek tersi oluyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

3080 varsa boş durmasın, 1070ti bile ayda 50 dolar kazandırıyor madencilikte. 3080 de 6 ayda ana yeni anakart parası çıkarır.

Hayatımda hiç kazmadım.Karta bir şey olursa kafayı yerim.Bi uçuş hobimiz var bide motor.Kışın motor süremiyoruz bir de uçamazsak kötü olur.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben "para şansı" diye bir hadiseye inanırım, batıldır ama inanırım. İyi kötü bir birikimim var ama 10 katı da olabilirdi, cenabetliğimden olmadı. Kurların delice aşağı düşmesi de benim gundiliğimden, Usd.ye yatırım yapanlar kusura bakmasın, keşke imkanım olsa da zararlarını telafi etsem.

Aslında Ak Parti Üsküdar teşkilatına üye olmaya kalksam en geç 1 aya hükümet düşer, memlekette Ak Parti kalmaz, gariban Anap, Dyp, Dsp gibi olurlar. Cenabetliğime güvendiğim kadar hayatta hiçbir şeye güvenmiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben "para şansı" diye bir hadiseye inanırım, batıldır ama inanırım. İyi kötü bir birikimim var ama 10 katı da olabilirdi, cenabetliğimden olmadı. Kurların delice aşağı düşmesi de benim gundiliğimden, Usd.ye yatırım yapanlar kusura bakmasın, keşke imkanım olsa da zararlarını telafi etsem.

Aslında Ak Parti Üsküdar teşkilatına üye olmaya kalksam en geç 1 aya hükümet düşer, memlekette Ak Parti kalmaz, gariban Anap, Dyp, Dsp gibi olurlar. Cenabetliğime güvendiğim kadar hayatta hiçbir şeye güvenmiyorum.

Güldürdünüz hocam :cherry::cherry:

Yalvarıyorum sana yarın üye ol.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayatımda hiç kazmadım.Karta bir şey olursa kafayı yerim.Bi uçuş hobimiz var bide motor.Kışın motor süremiyoruz bir de uçamazsak kötü olur.

Havalandırmada falan sorun olmazsa gayet güzel kazılır aslında.
Bendeki 1070ti hiç ayar yapılmamış hali ile 180W elektrik tüketiyor. nvidia power limit ve clock ayarlarından ayarlayıp onu 100W olarak ayarladım, hıznı düşürünce mining performansı öyle çok düşmüyor, ethereum kazarken 32 olacağına 30 oluyor ama elektrik tüketimi düşüyor haliyle daha az ısınıyor az ısınınca da fanlarının %30 hızda dönmesi yeterli oluyor. kapalı kasa içinde de değil, öyle hem az ses çıkarıacak hem serin çalışacak halde bir köşede çalışıyor. Bu ayarları yapamayacaksan girişme çok ısınır. Ekran kartı çok kullanıldı ısındı yandı diye bir şey olmaması lazım zaten kendi üzerindeki devreler onu ısınmaktan korur, aşırı ısınınca yavaşlatır kendini, yine ısınmaya devam ederse kapanır, bozamazsın yani, en fazla performans elde edemezsin. Ama bir giriş, kullanmadığın, oyun oynamadığın zamanlar boş durmasın para kazandırsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
@Hırbonen durumlar nedir :)

5c78972546ec0a2f4d3f1f3504224d09ddcb967f.gif

Galiba zengin oluyorum...
Borusan i arayim da sunu getirsinler..

images

Kiziyorum yani, ellerinde nasil t5 olmaz!

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Puuuu allah kahtetsin dolar 10.6 oldu.. pzt thy kipkirmizi olur.allahim bir haftasonu mutlu gecirtmiyosun neden yaa nedeen ?

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Seleyi beğenmedim ama ne güzel motormuş yaf.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Evet dolar 18.1 oldu baktım yazan yok ben yazayım :D Muhaliflerde bir gevşeklik görüyorum artık yoruldular gibi uzun zamandır hükümeti topraksız gömmüyorlar :D

Yıl sonuna 22-25 arasını rahat görür 27-28 olursa da şaşırmam. Hele ki s*çim zamanı k*ybed*p g*tmek istemezlerse siz o zaman görün f*kirliği. Bunlar daha iyi günlerimiz. Bağıra bağıra geldi bu günler yazık çok yazık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaaa yuro bile dolarin altina geldi tl ,iyi dayaniyor.

Dolar dolar dolar.dunyanin en guvenli limani..keske seni bozup altin almasaydim.dolarcimm.cok pismanim ben :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar