Discover 150F imi aldım.

Merhaba arkadaşlar bugün nihayet Bajaj Discover 150F ilk motorumu aldım..Techizatımı 15 gün önce tamamlamıştım zaten.sanırım en az 5 yıl bineceğim ilk motorum.sonrasında CC yükseltmeyi düşünüyorum dersem yalan olur..Vefat köşesindeki üzücü başlıkları okuyunca bu bana yeterde artar bile diye düşünüyorum hatta acaba 100 cc mi alsaydım diyorum. Neyse herkeze kazasız belasız pür dikkat sürüşler diliyorum
Bir not eklemeden geçemeyeceğim..
Yeni başlıyan arkadaşlar Lütfen tecrübeli abilerimizin (Benim Yaşım 43 ama yıllardır motora binen ve bunu güvenli bir şekilde yapan ve herkeze aynı şeyi yapmasını tavsiye eden arkadaşlarımız benim tecrübe yönünden ağabey lerimdir) tavsiyelerine uyunuz

hayırlı olsun,iyi günlerde kazasız kullanmayı rabbim nasip etsin.

Bügünlerde emniyet şeridini kulanıp hız yapanların kazalarını bol bol duyar olduk siz siz olun herkes için geçerlidir tirafikte emniyet şerdini kulanırken hız yapmayın ani durabilicek hızlarda seyredin oda 20 40 arası üzülmeyin üzmeyin kimseyi

Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler dilerim. Benimde gönlüm ve butcem discover 150s den yana kismetse ocakta alacagim. Tecrubelerinizi 150f forumunda yazarsanız severek okurum.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..kısmetse ayın 23 ünde ehliyet sınavım var.onuda sorunsuzca geçerim inşallah..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar