Discorevy canel çıkan türk motorcular

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yorum yok
Yorum sizlerden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:46 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:57 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:59 ----------

Videoyu atamadım arkadaşlar kusura bakmayin

Forumdan Uzaklaştırıldı
https://youtu.be/Y0lsEiVtPvY

Yahu bu adamlar belgesele çıksa ne olur yahu :mrgreen: kimse kusura bakmasın ama bana göre saçmalıktan başka bir şey değil. Abisi kaza da ölmüş kendisi çok ağır kaza geçirmiş bilimsel olarak baktığımızda beyinsiz insanların kullanacağı türde motosiklet kullanma olmuş. Bakın yanlış anlaşılmasın tepkim motosiklete değil saçma ötesi olan aklı başında bir insan evladının o şekilde motor kullanamayacağını vurguluyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyvallah sağol

Bence Bajaj Boxer ile gezen Rafet Goral da Discovery Channel'a çıkmalı :) Yazdığımı görürse yeni bi üyelik açar gelir şimdi :queen:

Yalnız yönetmen bizim cgci tayfayı bile kemara açıları ve müziklerle cool göstermeyi başarmış

Mitoqondri dostum selamlar :king: Memleketim Karaman'ın il olduğunu bilmeyen hâlâ milyonlar varken bu videonun 7 yıl önce yayınlanmış olması pek te rezillik değil. Evet apaçilik diz boyu katılıyorum. Ama 2009da Shoei yi Japonyada bir semt sanan, quickshifter ı hangi ülkenin topçusuydu acaba diye düşünen insanların biraz daha saygı çerçevesinde yorum yapmaları lazım.

Evet gerçekten 100cc motorla 160 km yaptılar,Çünkü yoktu daha fazlası.

Halen sürücü kurslarında yeni yasaya uygun motosiklet olmadığı için A ehliyet alınamayan bir şehirden çıktı bu cengaverler :)

Herkese kazasız, belasız ve de masrafsız sürüşler

Ortaya konan emeğe dikkat çekmek istedim, Yaptıklarının yanlış olduğunu tartışmaya gerek yok,burda her zaman ekipmanın ve güvenliğin uzun süre bu keyfin yaşanabilmesinin en sıkı savunucularındanım. Mizahşör arkadaşlar ölümsüzdür:)

Ortaya konan emeğe dikkat çekmek istedim, Yaptıklarının yanlış olduğunu tartışmaya gerek yok,burda her zaman ekipmanın ve güvenliğin uzun süre bu keyfin yaşanabilmesinin en sıkı savunucularındanım. Mizahşör arkadaşlar ölümsüzdür:)

Sarıya boyalı böyle bir motorum olsun isterdim. Üstelik cokta keyif alırdım onu ekipmanli kullanmaktan.

Cgler hoşuma gidiyor ama aynalı ve alcaltilmamis

DKN

yamaha bunu alsa 250 cc motor koyup üretse muhteşem olurdu. r25,mt-25,cbr125 falan değil, aklıma motor denilince gelen bu ! tam istediğim şekil

Honda_Hobbit.jpg

Son düzenleme:
Mitoqondri dostum selamlar :king: Memleketim Karaman'ın il olduğunu bilmeyen hâlâ milyonlar varken bu videonun 7 yıl önce yayınlanmış olması pek te rezillik değil. Evet apaçilik diz boyu katılıyorum. Ama 2009da Shoei yi Japonyada bir semt sanan, quickshifter ı hangi ülkenin topçusuydu acaba diye düşünen insanların biraz daha saygı çerçevesinde yorum yapmaları lazım.

Evet gerçekten 100cc motorla 160 km yaptılar,Çünkü yoktu daha fazlası.

Halen sürücü kurslarında yeni yasaya uygun motosiklet olmadığı için A ehliyet alınamayan bir şehirden çıktı bu cengaverler :)

Herkese kazasız, belasız ve de masrafsız sürüşler

Aleyküm selam kardeşim. :) Uzun zaman oldu konuşmayalı. İyisindir umarım. :)

Geçmiş zamanlarda kimsenin kaskla, ekipmanla işi yoktu doğru diyosun. Ancak bunda ölümün geleceğini görmüş, birini kaybetmiş ve kendide kaza yapmış bir insanın böyle motorlar için hala "kasklı bu motorlar kullanılmaz." demesini ve böyle konuşmasını anlamıyorum.

Öleceğini bile bile ladesdir bu.

Bu motorla 160'ı bırak, 300'de yapsalar ben gurur duyulcak birşey olduğunu düşünmüyorum. Bu şekilde kullanımı mantıklı bulmuyorum zaten. Gereksiz görüyorum. Bunun Karaman'la, Adana'yla vs. bu cg'yi nerede bu şekil modifiye ediyorlarsa eğer şehirle alakasının olmadığını düşünüyorum.

Tamamen zihniyet meselesi.

Kendine iyi bak Koray kardeşim. Samsun'a beklerim yeniden. :cat:

ahh be ne günlerdi. çok uğraştım pejolar mobiletlerle. onların modifiyesiyle. şeytan diyo yap bi tane 250 lik çinli minli al havasını :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar