ben pazar günü girdim sınava.Bi tane honda titan verdiler ama ilk titan dı heralde.Kütük gibiydi.4 kukanın arasından geçtim.Hadi hayırlı olsun dediler.
e adamlar hayatında ilk kez GS modeli görüolar normaldirwiseguy' Alıntı:Sınavda adım okundu. Kendi motorumla gireceğim dedim. Peki, motorunu getir buraya dediler...Getirdim...ve gidebilirsin, sınavı geçtin dediler .... :S
ninya' Alıntı:Ankarada bu iş ciddiye alındı benim sınava girdigim yerdeki komisyon da baya bir ciddiye aldı işi. yapamayanı tekrar gönderdi 2.ci şans verdi motor belki kötüdür diyerek yeniden tur attırdıklarını gördüm. Kalanların oldugunu sanıyorum inanın komisyondan 1 kişi hiç gözünü ayırmadan takip etti gidip gelenleri. adam sohbet bile etmedi diğer komisyondakilerle gözümden kacar diye. baya bir ciddiydi milleti terletti diyebilirim.
freeman' Alıntı:komik olan bişey var bi arkadaşım başka bi yerde sınava giridi komisyon kıyafeti yüzünden 69 la arkadaşı bıraktı.
ne cins adamlar.
:queen: :queen: :queen: koptum ya olmadı bi daha kopacağım :queen: :queen: :queen: :queen:novamax' Alıntı:öğrenci:hocam kendi motorumla sınava girmek istiyorum
hoca:tabi girebilirsin
öğrenci:motoru alıp geliyorum
hoca:bekliyorum
öğrenci:kaskı takmaya çalışırken
hoca:kaskı yere bırak 2dkka nolcak hemen tur at gel![]()
yucika' Alıntı:Motosikleti ehliyet sürmüyor zaten. Siz süreceksiniz. Sınavda zorlasalar bu seferde ondan şikayet ediliyor. Bunlar motorculara düşman deniyor bizi ehliyetsiz kullanmak zorunda bırakıyolar deniyor.
:rendeer:
fuser' Alıntı:Arkadaşlar motor kullanmanın kılık kıyafetle ilişkisi olamaz hatta inançla ilişkisi de olamaz. Ben doktorum gerektiğinde beyaz önlüğümü giyer hasta bakarım gerektiğinde kaskımı takar motor kullanırım buna kimse karışamaz. İnaç kısmına gelince Parayla imanın kimde olduğu bilinmez diye bir söz vardır Allaha iman etmek için İllaki takkeyle mi dolaşmamız gerekiyor bilmiyorum.
Herneyse ben bu iki dindar geçinen imansızı Allaha havale ediyorum ve beni haksız yere bıraktıkları içinde onlara hakkımı helal etmiyorum...