Direksiyon Amortisörü hakkında? Acil

Motoruma (Honda VFR 800) direksiyon amortisörü taktırmak istiyorum fakat bir faydası olur mu?
-Motoruma göre var mı? (öhlins yok ama sanırım scotts olarak var)
-Bu parçalar nerede satılıyo Istanbul'da?
-Takılması için ne tür bir işlem yapılıyo sökme takma delinme gibi...) lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar, tesekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kiziltoprakta scotts var fazla detayini bilmiyorum fakat fiyatinin $500 gibi bir rakam oldugunu biliyorum. Cuma gunu gitcem belki kendimde alabilirim haber veririm sanatam olarak islemleri benden once gitmessen.

edy

Motoruma (Honda VFR 800) direksiyon amortisörü taktırmak istiyorum fakat bir faydası olur mu?
-Motoruma göre var mı? (öhlins yok ama sanırım scotts olarak var)
-Bu parçalar nerede satılıyo Istanbul'da?
-Takılması için ne tür bir işlem yapılıyo sökme takma delinme gibi...) lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar, tesekkür ederim.

-faydası olur
-motoruna göre varmı bilmiyorum araştırman gerek
-kızıltoprakta dükkanlara sor
-korlas satıyor
- http://www.motorparca.com/diger.htm
-takarken delme yapmıyorlar. takması 15-20 dak
-fiyatı ortalama 500 euro

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
edy

Gecen gun $500 diye konusmustuk, valla sen bana oyle dedin ustunu sen tamamlarsin alirsam:p

Simdi gordum mesaji ed:wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaslar cok tesekkür ediyorum arastırıp taktırayım bende o zaman

Bir direksiyon amortisörü ne kadar acil olabilir merak ettim, eğer ki hemen yarın bir super sport yarışınız yoksa :)

Hayır yani "high siding" falan başlamak üzere değilse tam mesajı attığınız anda :p

acil değil aslında fakat acil yazmamın nedeni bilgi edinmek anlamında aceleci davrandım :) bu arada kızıltoprak tuna motorda varmış sanırım daha doğrusu 5 günde getiriyolar benim motora göre olanını
fakat ne kadar verimli olur motora herhangi bir zarar verir mi? kullanım anında hidroliği patlar mı kafamda soru işareti var,

performanslı kullanımlarda ve yüksek hızlarda gidonun elinden kaçmamasını sağlıyo gidona ayar yaparak sertleştirebiliyosun üstündeki vana sayesinde
bi tür servo gibi bisey herhalde dimi?

Son düzenleme:
Şu "Tank Slapper" olayını engelleyen parça.
Şehiriçi kullanımda, motorunuzda orjinal ekipman ve optimum parça ve ayarlar yapılıysa (önerilen lastik, önerilen lastik basıncı vb)
gerekmediğini düşündüğüm parça.

Bir hatırlatma:
Emniyet herşeyden önce gelir paran varsa taktır, acıma.

Son düzenleme:
songokhu
ne olur ne olmaz faydası var zararı yoktur taktır mı demek istiyosun?

Kullanış tarzınlada alakalı olabilir mesela ben limitlerde kullanmam, agresif sürmem, tek teker yapmam, sanada taktırma dersem hata yapmış olurum, taktıranlardan yüksek hızlardaki hassasiyetini + larını - lerini dinlemek gerek.

bende pek limitlerde kullanmam ama boş yoldada gazı açarım fakat benim fikrim lastiklerin iyide olsa balanslarıda ne kdr düzgünde olsa yumurta sırtı ve bozuk yollarımız olduğundan dolayı bana + getiriceğini düsünüyorum fakat aksi tesir sonucları var mı merak ediyorum. adamlar vfr için yapmışlar demekki talep varmış demekki gerekiyomuşki yapmışlar bi yandan düsününce... ama yinede dediğin gibi kullanıcıların fikirleri önemli bu konuda

Vfr için pek bir fikrim yok fakat genel olarak dreksiyon amortisörü özellikle de Istanbul yollarında çok gereklidir... Illa tek teker ...vs yapmanız gerekmez , taktırdığında belki 2 yıl işine yaramaz ama öyle bir zamanda işine yarar ki taktırdığına dua edersin :wiinkk:

700 dolar 5 günde getiriyolarmış muhtemelen scotts marka önceden öhlins te var mı diye arastırmıştım yoktu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar