Direk eczaneden almak mı iyi

Askerlik hatırası kaldı mantar hastalığı ayağımda 20 senedir geçmedi ilaç kullandım yine oldu ne hallere düştüm konuya bakın dr muayenesi olduktan sonra mı ilaç alsam ucuza gelir yoksa direk eczaneyemi gitsem vs vereceği ilacı biliyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
20 yıldır geçmiyorsa o ilaca bağışıklık kazanmış olabilir. Düzgün bir dermatoloğa görünün farklı bir ilaç yazsın.

Motosikleti
Hero Dash 125
Direk eczanede satılıyor mu? :silent::silent:

20 yasinda askere gittiysen ve askerde mantarnoldu ve 20 yildir gecmiyorsa. Demek ki 40 yasindasin. Ve cikip bu soruyoyu soruyorsan vay halimize...

20 yasinda askere gittiysen ve askerde mantarnoldu ve 20 yildir gecmiyorsa. Demek ki 40 yasindasin. Ve cikip bu soruyoyu soruyorsan vay halimize...

Daha iyi olur da denmemiş, daha ucuz olur denmiş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

Git dermotoloğa görün belki bir faydası dokunur. Hazır memlekette birkaç doktor kalmışken faydalanın.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Şimdi adını hatırlamıyorum. 25 yıl önce bir hap vardı. Karaciğerin sağlamsa, içki kullanmıyorsan, 6 ay boyunca içiyorsun. Tırnakların düzeliyor ve bir daha bende çıkmadı. Doktor arkadaşlar varsa bilir herhalde adını. Tavsiye değildir. Doktora sorman için yazdım.

Motosikleti
QJ SRT800s
Güçlü etkisi ve yan etkisi olan ilaçları uzman hekim yazmadığı sürece eczaneden alamazsınız. Uzun süredir bu sıkıntı varsa zaten basit spreyler çok işe yaramayacaktır.

İlaç takviyesiyle beraber sizin de yapmanız gereken değişiklikler var. Naylon çorap giymeyeceksiniz, kullandığınız ayakkabılar nefes alabilir yapıda olacak, ayaklarınız sürekli kuru kalmalı. Gün içinde uzun süreli ayakkabınızı çıkaramayacak durumdaysanız ve ayağınız terliyorsa yedek çorap taşımalı ve arada değiştirmelisiniz.

Çok illet birşey bu mantar, ancak böyle kurtulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar