dikkat! öldüren hikaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaslar. uzun zamandır radyolarda ve internette reklamı olan bi site vardı *********************site nihayet acıldı. büyük ödüllerin verilecegi söyleniyor, burada bir yarısma var. hikayeyle ilgili bir yarısma. hikaye süper benim cok hosuma gitti :cat: okumanızı öneririm. ama bi söylenti dolasıyor ''bu hikayeyi yazan cocuk intihar etmiş''. haikayeyi okumayan arkadaslar acele edin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sende saol can. hem hikayeyi yazan cocuk adanalıymıs. hemserimiz. ama öldügüne cok üzüldüm:salut: (gercekten ölümü bilmiyorum ama o kadar cektikten sonra dayanamıstır bence) tanısmak isterdim onunla.

Açıkcası bende çok isterim tanışmak...Çok çekmiş hemşerimiz...Zaten biz Adana'lılar aşk'tan yana şansımız yok bea Abi

Açıkcası bende çok isterim tanışmak...Çok çekmiş hemşerimiz...Zaten biz Adana'lılar aşk'tan yana şansımız yok bea Abi

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum Reklam Kurallarına uymayan bir yazı içerdiği için bu mesaj kilitlenmiştir. Eğer reklam vermek istiyorsanız lütfen site yönetimi ile temasa geçin.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar