DIKKAT AÇIK ARTTIRMA!!! [U]

evet bende motorumu satiyorum.temiz garaj motorudur.
Markasi:Asya 150 T
Km:1850
Model:2005 Haziran cikisli
Renk:Kirmizi-Gri

Açik arttirma fiyati:1.400 YTL
haydi beyler varmi arttiran..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirsoyyy, oda güzel..

kadirsoyyy, bu 1500 ytl sini anladıkta KDV nasıl bişey oluyoo bakem :flower:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
valla en güzel satış şekli, gerçekten birileri almak istiyorsa verebileceği fiyatı söyler. Hayırlı uğurlu olsun...

Bu arada gerçekten + KDV nasıl oluyo???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fatura kesicek heralde arkadaş ??? :)
yada daha kötümser bi anlama şekliyle ; kafadan 270ytl "onarma" durumu sözkonusu..

dostum düzelt sen bence ilanını :cat:

:rendeer:

KDV isin esprisi tabii ki.pazarlama taktigi sadece.ilan renklensin diye..resimlerimi yakinda ekleyecegim

vay kadircim yaşam belirtileri görüyorum sende...buralardamıydın...noldu bize abi ya...tam koptuk...eyongta esrarcengiz bir bekleyişten sonra ortaya hiçbirşey olmamış gibi çıktı...ve bir açıklama bile yapmadı...ben şurdaydım burdaydım diye...demekki noluyormuş...forum alemleri çok vefasız oluıyormuş...dostluklarda sanalmı acaba internette...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
eyongta esrarcengiz bir bekleyişten sonra ortaya hiçbirşey olmamış gibi çıktı...ve bir açıklama bile yapmadı...
Valla ben burayı anlamadım, galiba bişey var ortada ama ben bilmiyorum :silent:

mete_han, maalesf dostluklarda sanal oluyor herhalde.baksana bi bovling turnuvasına geleyim dedim.masusçuktan.kalacak yerim yok dedim.bir allahın kuluda ayıp ediyon hasan abi ne demek biz seni sultanahmet parkında yatırımıyıoz hiç demedi.eeeee nediyelim demekki herşey anadoludaki gibi saf olarak kalmamış.gene insanlık bizim buralarda kalmış.öptüm seni :bounce: :bounce: :bounce:

BBRR, sağol kardeşim allah razı olsun.2006 senesinde çıkacağımız büyük Türkiye turunda inşallah oarayada geleceğiz o zaman muhakkak sizede uğrarız.selamlar saygılar

resim konusunda birşeyler yapmayı düşünüyormusun arkadaşım ? İnsan gördügü mala daha iyi para verir :cat:

serhat_fb' Alıntı:
motorun resmi varmı ayrıca 1.450 ytl peşin veririm.
motor bildigin asyalardan resim konusunda eklemeye calisiyorum ama henuz basaramadim.
bir de sunu belirteyim motorun egzos sesini actirdim.gercekten cok guzel ses cikariyor düsünürsen 1.500 ytl'ye veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar