Digiturk Baby TV Reklamındaki Küçük CEREN (VİDEO)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
klip izlesinler embesil olurlar

ya acayip tatlı bi kız bayılırım böyle şirin bebeklere de onun yaşı 2 die duymuştum ben hangimiz yanlş bilios acaba:silent:

geçenlerde istanbulun sahilinde bir yerde bu bebişle röpörtaj yapımışlardı bebiş ne cevaplar verdi bir görseniz hayretler içinde kaldım ....

bebiş diyo yoruldum röpörtaja ara verelim:queen:

silentfairy' Alıntı:
ya acayip tatlı bi kız bayılırım böyle şirin bebeklere de onun yaşı 2 die duymuştum ben hangimiz yanlş bilios acaba:silent:

prenses valla peşimdesin...2 olsun taam ben artık kabuslar görmeye başladım...hep izlendiğimi sanıp depresyona girdim...ühühühühü:p :queen:

http://www.youtube.com/watch?v=IbfUeHts22o&mode=related&search=DİGİTURK BABY TV

bu da kamera arkası...cerencik bayağı coşmuş valla...:p pek çenesi düşük...

çok tatlı bişi bu yaw :) metehan abi senin bebiş daha tatlı be:)

mete_han' Alıntı:
prenses valla peşimdesin...2 olsun taam ben artık kabuslar görmeye başladım...hep izlendiğimi sanıp depresyona girdim...ühühühühü:p :queen:

walla sööliim abi kaçmaz benden:p :p yok ben de hakkı devrim in radikal deki yazsında okumuştm hatta netten bakabilrsinz 7 temmuz tarihli yazısı:wiinkk: :p
sen bundan sonra bu tip bi topic açmadan önce bana bahset de warsa bişi halledelim:bounce: :p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
len kızın bu kocası yandı bea bu yaşta bu çene allah kolaylık vere

silentfairy' Alıntı:
walla sööliim abi kaçmaz benden:p :p yok ben de hakkı devrim in radikal deki yazsında okumuştm hatta netten bakabilrsinz 7 temmuz tarihli yazısı:wiinkk: :p
sen bundan sonra bu tip bi topic açmadan önce bana bahset de warsa bişi halledelim:bounce: :p :p

tamam abla kedidir kedii...pardon ikidir ikiiii...:queen:

mete_han' Alıntı:
tamam abla kedidir kedii...pardon ikidir ikiiii...:queen:

:p :p iki iki bi de inci türkay'ı o kızın annesi zannedenler varsa söliim annesi deil kız mudanyali bi çiftin çocuuymuş kızın biyografisini sundum 2 dk da daha ne istionuss çok konuşuom ama boş konşmuom:p :p :p :p :p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar