Devre Kesici Butonu Nasıl İptal Edebilirim?

Devre Kesici butonunun bakır plaketleri oksitlenmis. Butonu iptal etmek için kabloları kesip direk birbirine bağladım fakat motor hala çalışmıyor. Vurdurmayla da çalışmıyor sorun buradan kaynakli. Yardımcı olursanız sevinirim

Hayır gaz kolu yanındaki kırmızı buton. Buton açık konumdayken iki kabloyu telle birleştiriyor motor çalışıyor kapatınca iki kablo arası açık kalıyor. Kabloları başka bir tel ile birleştirip çalıştırdım ama tekrar kesip stop ettirdi ben de kabloları birbirine bağladım fakat yine çalışmıyor.

simdi sizjn dediginize gire o buton anahtar gorevi goruyor bagladiginizda calismasi gerekirdi yani ben elektrikte boyle biliyorum daha bilgili kisiler yardim edicektir

aqJmnO.jpg

Burdaki buton fotoğraf alıntıdır.

Naçizane, sakın o butonu iptal etmeyin , iptali bırakın, yenisini edinip takın, bende ilk sıralarda bu butondan kıllanmış idim, ancak arazide düşüşlerde uzuv kopmasını bile enggeliyen bir mucize butondur kendisi, maazallah, düşüldü ve bacak tekere sıkıştı motor durmuyor, her daim kontağa uzanmak mümkün olmuyor bir defa başıma geldi o yüzden yazıyorum.

muhtemelen elektirik tesisatının kalanında da sorun vardır.

yan ayaklık müşiri vs varsa ona ve debriyaj müşirine de bakmanı öneririm

Yorumlar için teşekkürler,amacım sanayi bölgesine kadar motorun çalışması,araziye girmiyorum ama yenisini takacağım elbet.
Ayaklık müşürünü önceden çıkarmıştım devrede değil,debriyaj müşürüne bakacağım yarın ama sanmıyorum.
Diyeceğim sorun kesinlikle buradan kaynaklı,ama niye çalışmıyor çözemedim.Akü de yoruldu yarın bakacağım.

Buji çıkartıp şaseye surttugumuzde hiç kıvılcım çıkartmıyor yani hiç elektrik gelmiyor :/

Hayır gaz kolu yanındaki kırmızı buton. Buton açık konumdayken iki kabloyu telle birleştiriyor motor çalışıyor kapatınca iki kablo arası açık kalıyor. Kabloları başka bir tel ile birleştirip çalıştırdım ama tekrar kesip stop ettirdi ben de kabloları birbirine bağladım fakat yine çalışmıyor.

O zaman ya bağlantıyı yapamadınız, ya da buton arızalı değil, buna gelen kablolarda kopuk/kırık var..

Senin bobine elektrik gelmiyor bobine gelen ve giden kabloları kontrol et

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar