derbi gp 1 250 Almalımıyım ?

Herkeze selamlar. Ben derbi gp1 250 almak istiyorum ama 2014 yılı için forumlarda güncel birşey bulamadım. Sizce almalımıyım 6,000 tl ye 2006 model'leri var yaklasık 28,000 km ile 40.000 km ile degişmektedir.Yorumlarınızı bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------

yok mu bilgi vere ek yahu.

hocam bence hiç bulaşma niye diye soracaksın, ben de niyetliydim ama vazgeçtim, bu alet genelde İstanbul ve Antalyada satılmış, ilanlarda zaten toplasan 6-7 tane var, kimisi apaçiye düşmüş, kiminin ne olduğu belli değil. Alan kişiler zamanında modifiyeye bulaşmış, motor kapağını çatlatan bile var. Alacaksan 5-10 bin arası km.de kazasız bulman lazım öylesi de yok. Serviste ustaya sordum, alayım mı diye, hatta bir motor var ilanlarda onu sorgulattım, bana sormamış ol diye yanıtladı :) aynı beygir güçlerinde, yeni model gilera runner 200 st öneririm. 22 beygir, bir de j costa takarsın, yine hızlı bir şey olur. Şunu da söliyim derbi gp1 250 sıfır satılsa ilk alacaklardan biriyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar