Derbi DH 2.0 - Motorlu Dağ Bisikleti

Paylaşım için sağol. Fiyatı ve teknik özellikleri hakkında bilgi edinen olursa bildirsin lütfen. Harika yapılmış. Tam hobi amaçlı tabii fiyatı yüksektir...

10 milyar civarı olursa zaten elit bir kesime hitap eder sanıyorum.10 milyara 600rr alır adam :p:mrgreen: Yeni baslıklar çıkarmı acaba? 99 600rr mı yoksa derbi Dh 2.0 mı? :p:queen::queen:merakla bekliyoruz başlıkları :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorculara uymaz-gitmez bu alet. Bisiklet kültürü ve hobisi olanlara göre..Ayrıca 40kg olduğuna göre karbon-titanyum pahalı bir malzemesi var ve hafif.Fiyatı İtalya'da 5-6 milyara Türkiye'ye 10 milyarı geçer.
Karbon full amortisör-donanım bisikletler zaten 10 milyar üstüdür.
Tasarım ve performans bakımından çok iyi bişey alınır ama çok zor.Türkiye'ye zor gelir.

aslında buna ek olarak normal bisiklet çark sistemi yapacaklar istersen bisiklet özelligiyle bin filan...ama çok bengendim yani dizayn fikir süper

bizim sanayide bi çocuk yapmıştı bisiklete motor takmıştı herkez güldü çocuğa, demek çocuk mucitmiş be, valla helal olsun,

sach madass diye bir makine var fuarda da görmüştüm ona benzer birşey hoş tasarım

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok güzel gerçekten. Ama fiyatı oldukça uçuktur kesin.

big_Derbi_dh2.0_03.jpg

bu modelle şunu birleştirseler ilgin. bi ürün çıkabilir aslında nedersiniz?

icedragonyx6.jpg

Bu modelin ismi icedragon Fransız yapım googledan icedragon diye aratırsanız bilgi bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar