[Denizli - MT]

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
okaysen' Alıntı:
****************bugün Benim Dogum Günüm*************
**************************18***********************
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Okayım cigerim iyiki doğdun iyiki varsın doğum günün kutlu olsun::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::wish::

Daha nıce sekızlı yaslara OKAY.

28 , 38 , 48 , 58 , 68 , 78 ,88 , 98 eeee bu kadar yeter herhalde . Dunyaya kazık cakacak halın yokya :queen:

SAGLIK VE MUTLULUKLA KAL :rendeer:

ÖNEMLİ
Denizli Mt başlığı altında çokca biriken sayfalarımız ve mesajlarımız,Denizli Mt yönetimi kararıyla,Modlarımıza rica edilmiş ve silinmiştir.BİLGİNİZE!!!

Denizli İl Temsilcisi
Denizli mt ile dün pasta kestik nargile içmeye gittik bu arada ilk toplu sürüiüme çıktım birkaç sorunum vardı onları azda olsa aştığıma inanıyorum.........:rendeer:

Free_eagles Benim msj larımı niye sildiniz yaaaa bana sordunuz mu silebilirmiyiz diye:p Son hali güzel olmuş topic in Okay güzel bi sürüş yaptın ilk olmasına karşın iyiydin. Ama bu daha iyi olmayacağı anlamına gelmez.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
H@s@n nickli Kullanıcının Ekip içinde uygunsuz ve rahatsız edici tavırları göz önüne alınarak;Denizli Mt İl Grubu Yönetim Kurulunca,Denizli Mt Üyeliğinden İhraç edilmesine karar verilmiştir.Bilginize !!!

Arkadaşlar;hafta sonu için sanırım paintball turnucasına çoğunluk sağlanamıyacak.14 kişiyi sağlayamazsak biz zararlı olucaz.Ne dersiniz? Ben bir alternatif daha sunayım : Havuz sefası _? Nasıl olur_?Malum havalar da çok sıcak.Hadi bakalım önerileri bi alalım.:rendeer:

en uygun ve mevki olarak en yakın olan havuz;polis evinin havuzu düşünülmekte arkadaşlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar il guruplarına MT Sivas eklendi ilgi ve bilgilerinize sunulur saygılarımla hepinize kazasız sürüşler diliyorum:rendeer:

Her Cuma akşamı saat 20:00'da;Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde yapılan rutin Denizli Mt Toplantılarımız ; 27 Mayıs 2006 Cumartesi dahil olmak üzere
her hafta Cumartesileri Saat 20:00'da Kültür Net İnternet Kafe Bahçesi'nde olmak üzere değiştirilmiştir.Bilginize

Denizli Mt Toplanıyor

Tarih ==> 27 Mayıs 2006 Cumartesi
Saat ==> 20:00
Yer ==> Kültür Net İnternet Kafe

Denizli İl Temsilcisi
Sevgili Denizli Mt üyeleri bu akşam denizli de buluna ormanlık arazi olan ve adi çamlık olarak geçen meskun mahalae gitme durmu var gelmek isteyenlerin ki bir çoğunuz gelicektir saat 19:00 da şu an saatim 16:24 denizli mt üyesi olan serdar arkadaşımızın işyerinde buluşalım yeri garajın arkasında kültür internet kafedir
bilginize

beyler bu nasıl iş ya!bu gidişle bizi damsız tuvalete bile almayacaklar!Kızsız bi hiç olmuşuz haberimiz yok(!)

Bencede şakası yokmuş. Çok çok özür dileriz modum saygıdeğer büyüğüm yüce insan BBRR abi:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ibraaam dostum sen dondurma severmiydin :cherry: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar