[Denizli MT] Fethiye gezisi

fethiye 5-10 km dışarda katrancı koyunda camping var tavsiye ederm orman deniz plaj üçlemesi ;)

Katrancı Devlet Orman Kampı'nı ben de çok severim, yıllar önce Eylül ayında tek başıma gidip 10 gün kafa dinlemiştim orada.
Fethiye'nin yemyeşil doğasında, ağaçların arasında çadır kurup tertemiz denize girmek çok keyifliydi.
Menekşe gibi 3 tane koyun ortadaki plajına kurulmuş bir kamping alanı.
Yukarıdaki çardak duruyor mu acaba hala?

Birde Katrancı'ya gelmeden önce Günlük Devlet Orman Kampı vardı, adını şifalı reçinesinden alan günlük ağaçlarından alan bir koydu burası da yanlış hatırlamıyorsam.

Katrancı Devlet Orman Kampı'nı ben de çok severim, yıllar önce Eylül ayında tek başıma gidip 10 gün kafa dinlemiştim orada.
Fethiye'nin yemyeşil doğasında, ağaçların arasında çadır kurup tertemiz denize girmek çok keyifliydi.
Menekşe gibi 3 tane koyun ortadaki plajına kurulmuş bir kamping alanı.
Yukarıdaki çardak duruyor mu acaba hala?

Birde Katrancı'ya gelmeden önce Günlük Devlet Orman Kampı vardı, adını şifalı reçinesinden alan günlük ağaçlarından alan bir koydu burası da yanlış hatırlamıyorsam.

günlüklü derler oraya katrancı da günlüklü de güzeldir öte yandan benm fotoğrafını çektiği koylarda da kamp yapabilir merkeze 10 dakika araç ile.
3 senedir o koylara gitmediğim için bilmiyorum onun için yazamıyacağım .
denizli mt ye ne oldu yolda mı kaldı hepisi :silent: fotolar nerede :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar