denizle, deniz motörleriyle ilgilenen var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
maddi sebeplerden dolayı çok sevdiğim ford mondeomdan ayrıldım.gittim fransız yapımı 1985 model bi renö 9 aldım.çok temiz , motörünü sıfırlamışlar.(ayağımı yerden kessin).seneye düzgün bir araba alabilicem.yanlız sanayide dolanırkene,bir kaç fiber tekne gördüm ve kafamda bi fikir dank etti.

ben renöyu seneye nasıl olsa satıcam,arabanın motörünü satmasam da geri kalan kısmını hurdacıya satsam,,hurdacıdan alacağım tahminen 2 milyarla ,,,motörsüz 2 .el bi fiber tekne alsam , renönun motörünü fiber tekneye takabilir miyim, gider mi,çok merak ediyorum.anlayan varsa konuşalım. var mı deniz motörlerinden anlayan?

denizle ilgileniorumda motörleriyle hayır:) jetski hastasıyım bu arada :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hem motorun ağırlığını taşımaz. Ortadan kırılıverir hemde monte etsen dahi ilk gaz vermende fiber paramparça olur.
Ama ahşap tekne bulursan olabilir.....Zaten çoğu ısuzu motorlu....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bisan yatıyor kapıda 4 zamanlı ucuza satam abi takmasıda kolay olur :mrgreen:
senin arabanın motörüda bisana takarız :queen:

Bildiğim kadarıyla bazı teknelerde honda civiclerin motorlarını deniz şartlarına uygun hale getirip teknelere takıyorlar hem az yakar hemde ucuza geliyor

Motoru monte etmen zor olur, ayrıca 75hp civarı bir gücü 150kg civarı ağırlığı var zannedersem R9 motorunun, 100 kiloluk fiber tekneye çok büyük gelir. Uydursan bile deniz suyu o motoru üç günde yer bitirir. 7,5 milyara sıfır 3.5m tekne, 20hp Honda 4zamanlı motor aldı komşum bu yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar