Puhahaha mallık diz boyu.![]()
mallık derken???
adamın yaşı mı mallık sebebi??? yoksa yapamamasımı???yoksa bilmediğimiz başka bir neden mi????
birde benimde cahilliğime verin Puhahaha derken ne demek istediniz?:farao:
sözlüklerde karşılığını bulamadım da ..türkçe değil sanırım...:bounce:
adamın yaşı mallık değil tecrübeli olmadığı halde bu hareketi kasksız ve korumasız yapması ayrı birde önunde bırı varken yapması ayrı bide puhahaha zu hahah yada haha lol gibi şeyler ( Çok komik çok güldum ) anlamında yazılır tr sözlükte armya neden gerek duydunu anlamadım TDK nın sitesinde yorum yazmıyoruz sonucta herşey sözlüğe uygun olmak zorundada değil bazı kısaltmalar kullanıyoruz
açıklamalar için teşekkürleraydınlandım resmen.......
o adamın tecrübesiz olduğunu nereden biliyorsun?*belki (yaşına göre)50 yıllık motorcu ve artık yaşlandığı için yapamadı?? o zaman sizin değiminizle adanadaki arkadaşda (korumalı halde) mallık yapıp ölmüş.yeterli tecrübeleri olsa yarışırken o kazayı yapmazlardı...bu mudur??? kimseyi heleki yaşınızdan çok büyükse mallıkla itham edemezsiniz...
bu arada böyle kısaltmanın mahalle ağzı olduğunu apaçi motorcular misali olduğunu aklı başında kültürlü hiçbir insanın kullanmadığını ifade etmek istediklerini kısaca :queen::cherry: gibi ifade edebildiğini de ben hatırlatayım da öyle saçma şeyleri yazmakla vakit kaybetmeyin...