Dainese g.super speed tex

Kullanmadim ama bu markanin düşünülecek bi seyinin olduğunu sanmıyorum :)

şekli şemali güzel çekettir ama üşütür ;)

dainese avro c2 pelle kullanıyordum, taki, kasım sonlarına doğru üşümeye başlayana dek, sonra Büse adventure ceket aldım... Kışın bineceksen doğru adres tekstil 3 ü bir arada çeketler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kış performansı nasıldır bilen gören deneyen ?

Kış için Dainese Super Speed D-Dry olanı var, içinde su geçirmez d-dry astar çıkarılabilir şekilde yapmışlar. Ben yaz kış giyiyorum, 4 mevsim nadir montlardan. Kışın çok soğukta içlik giyiyorum sadece.

Dainese-Super-Speed-D-Dry-Jacket.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

Peki bu ceketlere hangi sırt koruması takmalı :)

Sırt koruması olarak Forcefield Pro Back Insert - 007 numaralı olan tam oturuyor, zaten Dainese ceketler için yapmışlar. Dainese kendi sırt korumaları çok geniş, manis serisi falan. Bir de Leatt'ın boyun korumasıyla uygun olduğu için bunu kullanıyorum. Yalnız ters takılıyor, dar kısmı üste gelecek :D.

Pro-Back-Insert-007-L.jpg

Son düzenleme:
Kış için Dainese Super Speed D-Dry olanı var, içinde su geçirmez d-dry astar çıkarılabilir şekilde yapmışlar. Ben yaz kış giyiyorum, 4 mevsim nadir montlardan. Kışın çok soğukta içlik giyiyorum sadece.

http://www.fc-moto.de/WebRoot/FCMot...E5A/3B0F/Dainese-Super-Speed-D-Dry-Jacket.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:42 ----------

Sırt koruması olarak Forcefield Pro Back Insert - 007 numaralı olan tam oturuyor, zaten Dainese ceketler için yapmışlar. Dainese kendi sırt korumaları çok geniş, manis serisi falan. Bir de Leatt'ın boyun korumasıyla uygun olduğu için bunu kullanıyorum. Yalnız ters takılıyor, dar kısmı üste gelecek :D.

http://www.forcefieldbodyarmour.com/img/products/large/Pro-Back-Insert-007-L.jpg

Neden ters takılıyor ki :) birde genişlik rahatsız mı ediyor acaba,denediniz mi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dainese'nin wave korumaları vardı, onlar da üstü dar, alta doğru şişman. Monttaki sırt koruması cebine tam oturuyor böylece.

Bu ikisi çok iyi rahatsız etmiyor. Manis varken çok genişti, yukarı doğru da çıktığı için kaplumbağa kabuğu gibi sırtımda taşıyordum.

Bir de göğüs koruması için önde cepler var. Güzel cekettir, tavsiye ederim.

cagataykk, ben kullanıyorum. Gayet memnunum.

İçinde çıkarılabilen, çok ince bir rüzgarlık var baharda gayet yeterli. Yazın zaten iyi, file biliyorsun. Kış için de, montun altına, decathlon 100 liraya aldığım windstopper ile giyiyorum inan on numara oluyor :) Ama yağmura yakalanma ;) ( Tabi her mevsime ayrı mont en mantıklısı)

Sırtlık koruma olarak DAINESE MANIS D1 G2 Sırt Koruma kullanıyorum.

Mont fit bir model, bu konuya dikkat et.

Son olarak; kendimden başkasında görmek istemesem de kesinlikle öneriyorum ;))

DKN

mont fit dikkat et derken biraz gt göbek varsa olmaz demek istemiş :mrgreen: bencede en büyük sıkıntı bu. sevdiğin değil kendine göre olanı al

D drya bakabilirim. Yazın da kullanılıyorsa dediginiz gibi daha uygun olacaktır.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar