Daha Önce Tamirciydi, Şimdi Motosiklet Satışında Türkiye Birincisi Oldu

1983 yılına kadar Fethiye'de motosiklet tamirciliği yapan Nuri Kıvrak, o yıldan sonra başladığı motosikleti satışları ile kendi dalında Türkiye rekoru kırdı.

Türkiye'de perakende olarak 80 noktada, 45 firma ile Honda Motosiklet satışı yaparken; Fethiye Honda Motosiklet Bayii Sahibi Nuri Kıvrak, bir önceki yıla oranla satışını yüzde 80 arttırıp, 4 bin adet motosiklet satışı yaptı. Başta İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin olmak üzere pek çok ili geride bırakan Fethiyeli motosiklet bayii sahibi Nuri Kıvrak, 2012 yılı satış hedefini ise 8 bin adet olarak açıkladı. Nuri Kıvrak'a Honda Türkiye Başkanı Hideto Yamasaki tarafından Türkiye perakende satış birinciliği teşekkür plaketi sunuldu.

19 yıllık motosiklet bayiliği sırasında tam 16 yıldır Türkiye'de en çok motosiklet satan bayii unvanını hiçbir bayiye vermeyen Nuri Kıvrak, satış birinciliği gururu yaşıyor. Önümüzdeki günlerde Japonya'dan Honda satış CEO'sunun Fethiye'ye de geleceğini söyleyen Nuri Kıvrak, "Motosiklet satışı sırasında motosiklet kullanılması, trafikte karşılaşılan sorunlara kadar eğitim veriyoruz. Ayrıca motosikleti sattıktan sonra servis hizmetini en yüksek düzeyde tutuyoruz. 2010 yılındaki satışımızı yüzde 80 artırıp, 2011 yılında 4 bine çıkardık. 2012 yılı satış hedefimizi 8 bin olarak planladık. Birincilik nedeniyle hakikaten mutluluk yaşıyoruz. İlkemiz, esnaflıkta dürüstlük. Bu ilke ile satış birinciliğini Türkiye'de Fethiye bayii olarak sürdürmeye devam ettireceğiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com

Ekli dosyalar

• motortamirci.jpg
    motortamirci.jpg
    23.9 KB · Görüntüleme: 31,866
Moderatör tarafında düzenlendi:
4000 mi? len bana gecen sene kor neneme 5000 adet cbr125-cbr250-pcx-innova verselerdi simdi o birinciydi

Benim merak ettiğim şimdi kaç kişi motor başına 250 lira kazansa 4000 bin motordan diye....

hesap yaptığı:queen::queen::queen:

Bu adamcağız dürüst ve temiz bir esnaf olmasa bu kadar sene 1. olamazdı kanımca. Vallahi bravo. Honda alacak olsam demekki adres belli oldu.

banada satacaktı 4001 olacaktı bak kısmet değilmiş :) neyse tebrikler.

alıcı potansiyeli varda satıyor gel çorluda 500 tane sat görelim

Helal olsun vallahi.. Tercih edildiğine göre vardır halkın bir bildiği...

adam isi biliyor hep yazlik yerlere kurmus tezgahi gitsin erzurumda satsinda goreyim . ama aklini kullanmis duzgun yere acmis tezgahini tebrik ediyorum kendilerini..

Ya arkadaş ne kadar insan taşlamaya meraklı bir milletiz yok kör nenesi satarmış yok çorluda satacakmış yok erzurumda satacakmış klavyenin başına geçmiş sallamaktan başka bişey bilmiyoruz. Madem çok biliyosun git al bir honda bayiliği yazlık bir yerde sende satış rekoru kır zengin ol tutan mı var seni. Adam tamircilikten gelmiş 19 yılın 16sın da birincilik almış demek ki düzgün esnaf bir tebrik et ya bir helal olsun de...

Adamın kafa o yönde çalışmıyor. "Gideyim de çorluda 500 tane satayım" diye. İstanbulda, Ankarada vs, nal toplayanları da biliyoruz. Adam zeki adam, nerede satış yapacağını biliyor. Bu zeka herkese nasip olmuyor görüyoruz ki...

Nuri beyi şahsen tanırım dürüst sayglı alçakgönüllü bir insandır başarısını taktir ediyorum...

şahsen 4 sene önce cbr 125 imi kıvrak fethiyeden aldım ve satıs ve sonrasında cok memnun kaldım bu senede 5 ay once 600 f ımı kıvrak aracıgılıyla aldım servıs garantı verdı guzel kazası olmayan motor dıe cok sukur sımdılık bır sorunum yok fakat servıs bıraz pahalı fethıyede yasıyan bırı olarak soyluyorum kı durust adamlar

Meyve veren ağacı taşlarlar,ülke olarak böyle bir hazımsızlığımız var maalesef.
Yoksa forumdaki tüm arkadaşlar en az bu adam kadar tecrübe,zeka ve girişimciliğe sahip ama sermayeleri yok,imkanları olsa bırakın yurt içi,yurt dışı ihracat rekorları kırar :p
Motosiklet satıcılarının servislerinin çoğunluğunun çakallardan ve fırsatçılardan oluştuğu bir ortamda bu birinciliğin arkasında art niyet yatmıyor olsa gerek tebrikler :wiinkk:

Şimdi Dürüslüğüne Temizliğine Diyecek Yok Allah Var Boşuna 1 Ci Olmamış
Gel Gelelim Gelecekseneye %100 satış artışı Bekliyormuş Bu Reklamdan Sonra %200 Ulaşır Heralde :)

ne kadar ne olsada bi kaliteleri var ki bu kadar satıyorlar. ben ilk cbr alacağımda 3 farklı bayiden sipariş verdim . kıvrak dan motoru aldım , aylar sonrasında diğer bayiden aradılar. sonuçta bi şekilde yıllardır türkiye 1. oluyorlar...

Tebrikler. Bu durum da Türkiyede ki en güvenli Honda satış ve satış sonrası desteğin adresi olarak hafızam da yer alıyor. Umarım hiç bir olumsuzluğa sebep olmazlar ve güven sarsmazlar... Başarılarının devamını dilerim.

öyle diyorsun ama Erkin abi hondada çektiğim çileyi sen biliyorsun adamlar küçücük bir sorunu ve neden kaynaklandığını söylediğimiz halde yapmıyorlar eğer ki düzgün olsalardı kimse İstanbul anes motora kaçmazdı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar