Daelim S2 250 Free Wing İlk 600km Testi....

Super Moderator
electricsky, topicte flood almış başını gitmiş...Biraz dikkat lütfen...

Ayrıca bahsettiğin kampanya Motomax'ın taksit kampanyasıysa bitti o.
Bir de S2 testini anlatmak için yeni bir topic açılmıştı, oraya bir bak istersen.

Daelim S2 250'le 2800 km yorumlarım;
Motorum şu an 2800km oldu şu ana kadar herhangi bir olumsuz problemle karşılaşmadım, performans açısından beni inanılmaz etkiledi şu an rahat 150km/h çıkabiliyor,yani TEM'de rahatlıkla sol şeridi kapatıp gidebiliyorum!(kadran 160) titreşim ise çok az seviyede, frenler hala mukemmel durumda hala iddalıyım sınıfında fiyatına göre alınabilecek en iyi maxi scooter, scooter alacak arkadaşlar mutlaka araştırsın bu markayı! Yazın sattığım Suzuki TL1000s'imden sonra bu makinayı korka korka almıştım ama performansıyla beni tatmin etti açıkcası, şu an makinayı 2.el bölümünde satışa çıkarttım bakalım 6. motorum ne olacak saygılar....

ben pek inanmadım buna yaa 150 km/h zor biraz yaa yapmaz o alet okadar bence...yanılıyormuyum yoksa arkadaşlar...bence gerçekten zor 250 cc lik bir alet 150 yapması...

gropsy' Alıntı:
ben pek inanmadım buna yaa 150 km/h zor biraz yaa yapmaz o alet okadar bence...yanılıyormuyum yoksa arkadaşlar...bence gerçekten zor 250 cc lik bir alet 150 yapması...
Motorda hız sabitleyici yok 150km/h rahat çıkıyor bu aletin motoru KYMCO anlattığım gibi beni bile hayrete düşüren bir performansı var!:cat:

daelim alacağıma KYMCO GRAND DİNK 250 alırım 20 HP ve taş gibi motor çok az yakar, çok sessiz, ve az bakım gerektiren süper bir motor, kalitesi tartışılmaz. Hem daha yaygın bir bayii ve servis ağı var. 6,350 ytl (150 cc lik modeli de var 13 HP)

daelim in birçok parçası KYMCO dan alınıyor, motor da dahil. Hatta yamaha ve honda gibi kaliteli markalarada bazı parçalar veriyor.

Bu kymco , asyanın bi modeli var ona çok benziyo.....:farao:

Bence sym nin görüntüsü daha güzel kymco dan...:)

yaa benim motorda sınırlandırma var böle onu kaldıramazmıyız yaa daha hızlı gitsin dieee nasıl nerde kaça mal olur?bu arada motor sym gts 250 bence kymco ve daelimden daha kaliteli ve yakışıklı duruo en azından çin mallarına benzemio.

daelim s2 250 aldım...zaten burda tartışıldığı filanda yok..yinede yazayım dedim..herkese iyi sürüşler..

Bende motorla ilgili biri bişey yazdı sandım..anket duyurusu yapmış arkadaş..daelim s2 250,yle bugün 300 km,ye sorunsuz geldim..merak edilen bişey olursa elimden geldiğince yanıtlayabilirim..herkese iyi günler..

Bugün itibariyle 600 km'ye geldim..ben bu makineye ilk 600km'de tam not veririm..gün geçtikçe çekişi artıyor,motor rahatlıyor.ilk bakımını iple çekiyorum...en yüksek notuda frenlerine veriyorum..fren konusunda insana güven veriyor,biraz hızlandığında güvende olduğunu hissediyorsun..şöyle bi 2000km'ye gelir gelmez buraya tekrar yazarım,olayın rengi 5000'den sonra belli olur zaten..

S2 250 4700km testi ; Evet motorum şu 4700km geldi, performansı inanılmaz 250cc için, şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım motorda geçenlerde Kırklareli gezisine eşimle katıldım 630km Motor performansı ile herkezden tam not aldı...250cc Scooter alacak arkadaşlar mutlaka bu makinayı araştırın. S2 Freewing daha öncede belirttiğim gibi KYMCO motor kullanıyor şu an piyasada olan KYMCO Grad dink 250cc modelinin birebir motoruyla aynı en ufak vidasına kadar beyinine ve elektrik aksamına kadar aynı pişman olmuyacaksınız....Her türlü sorularınızı bekliyorum....

Bu arada SYM GTS ciler bir performans testi yapacak arkadaşlar varsa seve seve beklerim bende merak ediyorum sonucunu:)

Son düzenleme:
arkadşlar yeni bilmeyen arkadaşlara bir hatırlatma yazıldımı bilmiyorum ama sanmam çünkü bir iki arkadaş yok asya motora falan benziyor yazmış

daelim kymco bu iki marka çin malı değildir !!!!

kesinlikle gidipde çin motorlarıyla bu motorları aynı kefeye koymayın

bu motorların işçiliği parça kalitesi donanımı ekipmanı çok çok kalitelidir japon kadar hatta japonla aynı kalitede

zaten fiyatlarındanda bunu anlarsınız o yüzden eyer 250 cclik su soğutmalı bir maxi scootersa ve avrupa malıysa 150 yi görür çin mallarıyla kıyaslamayın kesinlikle ve kesinlikle.

Öncelikle selamlar.. Daelim 250 yle 3 aydır geziyorum.2. el almıştım şuan 17binde.Aldığımdan bu yana hiçbir problem yaşamadım performansı çok iyi 150 baremine dayandı .Çok seri ve gerçekten oturunca güven veriyor.Sadece benzin harcamasında biras problem var sanırım.Oda filtesi ve yağı değiştiğinde azalıcak gibi.Herkeze tavsiye edeceğim bir motor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar