Eyvallah ustad

valla ilk yorumda da dedigim gibi sonucta bindigimiz makinelerin varolus sebebi belli. Yapmamak ayip..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
300 lastik? Daha fantazisi yok heralde. 240 bile fazla kalin. Makine saftli, mudehale etmesi zor. Kit getirtmek lazim, pahaliya mal oluyor. 200 e kadar takilabiliyor, niyetim arka lastik degisecegi zaman 200 e gecmek ama yanak genisligi dar bi lastik bulmali yoksa problem yaratiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
Sercan bence yapmalisin

satma kaygisiysa derdin, standart bi motorda satma ihtimalin piyasada motor sayisinda 1 ken ozel ozenli bi tasarimla bunu artiracaksin, motorun prim yapacak, cabasi asik olacagin makineyi kendin yaratacaksin, satma fikrin zaten yokmus.. Sana ekstradan tavsiyem arka plakaligi iptal et, krom aparati cikar macun cektirip boyat. Plakaligi yana al. Bir de arkayi alcaltmak icin kit vsr suspansiyonu arkaya kaydiriyor. Kolay takilip cikarilabilir bir aparat, yanlis hatirlamiyorsam sende duz egzozlar vardi. Benim egzozlar malesef asagi bakiyor orijinal haliyle bile bazen virajda surtuyorum. Yaparken motoru gerektiginde eski haline dondurulebilir tutmaya ozen gosterdim. Oyle biseyi isteyecegimi hic sanmiyorum ya...

) bir takim sis fariyla bir caylak da koydun mu allah diyorum

)